U toku je najvažnije "treće poluvreme" u istoriji večitog derbija!

Crvena zvezda i Partizan u zajedničkoj akciji za pomoć obolelim mališanima

  • 0
164. večiti derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: MN Press

Večiti derbi je pripao Crvenoj zvezdi, ali "treće poluvreme" je okupilo i jedne i druge na istoj strani, a pritom ne mislimo na "kovid žurku" koja je napravljena u hotelu crveno-belih povodom proslave.

U pitanju je humani gest u koji su se uključila oba večita rivala. Naime, ekipe Partizana i Crvene zvezde su se udružile u borbi za srećnije i bezbrižnije detinjstvo mladih osoba sa invaliditetom koje žele da se bave sportom.

Na inicijativu Beogradskog maratona, čije se 34. izdanje ove godine održava 16. maja, pod sloganom "Bez barijera", a sa ciljem da se osobama sa invaliditetom stvore bolji uslovi za redovan dnevni i sportski život, uprave i fudbaleri "večitih" rado su se uključili i dali svoj doprinos.

Dresovi, odnosno kompleti u kojima su fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali 164. Večiti derbi sada su spremni za prodaju i ovo je jedinstvena prilika da neko postane vlasnik oba kompleta dresova sa odigranog derbija. 

Takođe, kupovinom dresova, odnosno finansijskim prilogom učiniće izuzetno važan i human gest i tako značajno doprineti unapređenju rada SSOSIB i njihovih mnogobrojnih korisnika.

Kompletna akcija, odnosno opremanje sportskih vežbališta, realizacija sportskih programa za osobe sa invaliditetom i realizacija dugoročnih razvojnih programa biće sprovedena preko SSOSIB i sve uplate, odnosno sva finansijska sredstva treba proslediti na račun SSOSIB-a broj 325-9500600046308-30.

Svi zainteresovani (pojedinci i firme) za dalji nastavak akcije i kupovinu dresova (oba kompleta) u kojima su fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali 164. Večiti derbi mogu da se jave na adresu - office@bgdmarathon.org

Video: Kanga grlio Sumu kao brata rođenog: Pogledajte kako je sprečena tuča igrača na derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA