Izjava koja je odjeknula u Rusiji: Marko Nikolić će za 4-5 godina biti trener Juventusa

Tako tvrdi njegov agent

  • 13
Marko Nikolić Foto: TV Arena Sport / Printscreen

Dejan Joksimović, agent trenera Lokomotive Marka Nikolića, dao je jednu izjavu za ruske medije u kojoj je rekao da će njegov klijent za pet godina biti trener Juventusa!

Novinari su Joksimovića "uhvatili" posle meča koji je Lokomotiva dobila u nedelju veče protiv Spartaka rezultatom 2:0, a tom prilikom je rekao:

- Da li je Nikolić dokazao da je bolji od Sjomina? Ne, Sjomin je legenda kluba. Ali Marko je još mlad, ima 41. godinu. Za četiri ili pet godina biće trener Juventusa, uverem sam u to - rekao je Joksimović.

Srpskog agenta su pitali i zašto je CSKA angažovao Ivicu Olića.

- Verovatno su želeli neke promene u klubu. Ljudima je nekad potrebno dati šansu. Olić se borio za CSKA; voli Rusiju i hteo je da se vrati ovde - jasan je Joksimović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    12. april 2021 | 17:51

    kako javlja tv stanica iz nemacke deutsche welle fudbalski nemacki fudbalski savez je vrlo nezadovoljan sa joakimom lovom i njegovim rukovodjenjem nacionalne selekcije.zato su vec spremni da preduhitre juventus (juve stabia iz trece italijanske lige) i ponude visegodisnji ugovor marku nikolicu koji bi trebao da bude odgovporan za travnate povrsine

  • Džek

    12. april 2021 | 17:00

    Spominju li negde grofa i milojevića

  • Dragance

    12. april 2021 | 17:40

    Juve Stabie i to,mozda 😂🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA