≫ 

Sad još čudnije gledamo reakcije golmana i igrača na meču Superlige za koji se sumnja da je namešten

Da li su mogli bolje da reaguju i za početak, odnosno da li su mogli bar da pokušaju da odreaguju?

  • 3

Video: Još jedna sumnjiva utakmica Superlige?! Kako vam deluje reakcija golmana kod ovog gola?

Afera "nameštanje" ponovo je bacila ljagu na već osramoćen srpski fudbal u svetu. Poslednjih dana su o našem fudbalu svetski mediji uglavnom pisali u negativnom kontekstu, od hapšenja bivšeg vođe Grobara Veljka Belivuka i njegovog klana koji je na stadionu Partizana imao "bunker", do veza bivšeg predsednika FSS-a Slaviše Kokeze sa mafijom, i na kraju do osuđujuće presude za arbitra Srđana Obradovića koji mora u zatvor zbog nameštanja utakmica.

Sada će dobiti novi "materijal" jer je UEFA poslala dopis FSS-u zbog sumnje u nameštanje mečeva, a poslednjih dana čitava Srbija bruji o sumnjivim utakmicama na koje neobjašnjivo padaju kvote na kladionicama, koje ih i skidaju iz svojih ponuda zbog sumnjivih uplata.

I Telegraf je pisao o nekim od njih, a prema poslednjim informacijama spisak je duži i trenutno ih, prema informacijama lista Danas, ima šest, a tome se mogu dodati i dva meča Prve lige Srbije koje za koje je informacije podelio i Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Jedan od mečeva koji je navodno pod sumnjom je i duel između Mladosti iz Lučana i Radničkog iz Niša.

Mladost je na kraju slavila sa 4:1, a mnogima su tek sada posebno sumnjive neke reakcije oba golmana, a takođe će pod lupom Trenerske komisije FSS koja analizira meč odbrane Radničkog iz Niša, koja kao da se u nekim momentima svojski trudila da pomogne domaćinu da postigne gol.

Kada je već sve bilo rešeno pri vođstvu Mladosti od 3:0, čast Radničkog "odbranio" je golman Lučanaca, koji je faktički sam sebi ugurao loptu u mrežu. Nespretno je reagovao kod jednog slabog udarca Veljka Trifunovića po sredini gola, umesto da uhvati loptu, on je rukom samo prebacio preko sebe i ona je ušla u mrežu.

Nema sumnje, ovaj gol je obradovao one koji su igrali GG na kladionici na ovom paru, a ostaje misterija zašto je golman Mladosti ovako slabo reagova na loptu koju je imao na ruci. Pogledajte u videu na početku meča kako je to izgledalo, a u nastavku pogledajte i sve hajlajtse sa ovog meča, gde ima nekoliko poteza za analizu:

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.m

    12. april 2021 | 18:14

    Ovo se dešava neravan teren odskočila i eto, a Karius finale lige šampiona, kog će mo u zatvor za to

  • Miloš

    12. april 2021 | 17:18

    Pratite tek današnje mečeve od 6......

  • Casper

    12. april 2021 | 19:55

    Normalna situacija kad je loš teren

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA