≫ 

Spektakl u Vigu: Papu Gomez majstorijom rešio triler, Sevilja posle 7+ savladala Seltu

Još jedna sjajna utakmica u Primeri

  • 0

 

Fudbaleri Sevilje savladali su Seltu sa 4:3 u poslednjoj utakmici 30. kola španske Primere.

Posle samo sedam minuta igre na semaforu je bilo 0:1, a Žil Kunde je doneo prednost gostima. Ipak, u svega šest minuta u periodu od 20. do 26. Jago Aspas donosi preokret Sevilji. Prvo je pogodio iz penala, a onda iz kontre u 26. minutu nakon asistencije Denisa Suareza.

Nekoliko odličnih pasova i malo sreće bilo je potrebno Sevilji da u 35. minutu golom Fernanda dođu do izjednačenja. Odbrana Sevilje nije bila na svom nivou u ovom duelu, ali imali su sreće pošto je odbrana Selte bila lošija.

Brajs Mendez je iz još jedne kontre na sjajan način ponovo doneo prednost Sevilji, ali je u drugom poluvremenu Rakitić, uz Papua Gomeza i greške odbrane ekipe sa ,,Balaidosa“ doneo preokret Andalužanima i tri boda kojim su zacementirali četvrto mesto.

Puleni trenera Lopetegija imaju šest bodova manje u odnosu na lidera Atletiko iz Madrida, videćemo da li će možda se umešaju u ionako ludu šampionsku trku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA