≫ 

Potencijalna transfer bomba! Sergej na meti Real Madrida, Kraljevići nude 70.000.000 evra Laciju

Da li će SMS konačno napustiti dugogodišnji klub u predstojećem prelaznom roku?

  • 7
Sergej Milinković Savić tetovaže

Foto: Profimedia

Nekoliko godina se govori o potencijalnom odlasku Sergeja Milinković-Savića iz ekipe Lacija, ali srpski fudbaler odoleva svim spekulacijama i ponudama najvećih klubova na svetu. Reprezentativac Srbije priključio se italijanskoj ekipi sada već davno 2015. godine.

Pamtimo da su neki klubovi nudili sume od 150.000.000 evra za njegov odlazak, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Međutim, italijanska štampa ponovo je došla do određenih saznanja vezanih za Sergejev skori potencijalni put ka Španiji.

Naime, Gazeta delo Sport u svom najnovijem broju prenosi da bi Milinković-Savić mogao na leto da pređe u Real Madrid. Najpouzdaniji italijanski sportski glasnik navodi Kraljevići već pregovaraju sa Lacijalima, a na jednom oku ga drže PSŽ i Mančester junajted.

Nije tajna da Kraljevski klub želi da na leto dovede pojačanje na sredini terena, pa gleda ko bi to mogao da zameni Luku Modrića, kojem se polako bliži zalazak karijere, jer je napunio 36 godina. Srbina su označili kao prioritet, ali je teško videti sličnost u igri njih dvojice.

Prve procene su da bi SMS koštao bar 70.000.000 evra, međutim pred Zidana je postavljen i Eduardo Kamavinga iz Rena, koji je još tinejdžer, pa je jasno da bi srpski fudbaler ipak bio nešto sigurniji izbor. On je ove sezone postigao sedam golova uz deset asistencija.

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern.

Video: Volejčina sa 20 metara u sam ugao, pa onda minijatura s driblinzima i šmekerskom asistencijom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    13. april 2021 | 11:39

    Ostani tamo gde si... kod Zidana ni jedan Srbin nece nikad zaigrati u prvoj postavi, a i Spanski navijaci su posebna prica, niko im ne valja.

  • Marko

    13. april 2021 | 12:14

    Svake god ista prica i vesti koje plasiraju njegovi menadzeri.biti on treba realu niti vredi 70m. On je igrac za hertu ili tako nesto

  • Ha

    13. april 2021 | 11:10

    Jeste kao sto ce Ivanovic i Rukavina u Barsu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA