≫ 

"Jeco, nismo se tako dogovorili": Žena svirala penal protiv Zemuna, a onda je počeo pakao s tribina

Jelena Cvetković je prvi ženski arbitar u srpskom fudbalu, a nije joj bilo lako na meču između Zemuna i Radničkog iz Pirota

  • 8

Fudbaleri Zemuna savladali su ekipu Radničkog iz Pirota sa 2:1, međutim, atrakcija ove utakmice je bila ženski sudija Jelena Cvetković koja je dobila lavinu komentara s tribina stadiona u Zemunu.

Nismo navikli da žena bude glavni sudija na utakmici, pogotovo ne u Srbiji, ali Jelena Cvetković je to po prvi put uspela u toku prošle godine a sada nastavlja da uspešno obavlja svoj posao.

Međutim, fudbalski sudija kao jedno od od "najgorih" zanimanja, često mora da pretrpi salvu uvreda u toku utakmice, tako da ni lepa Jelena nije bolje prošla ovoga puta.

Sredinom prvog poluvremena, dosudila je jedanaesterac za ekipu Pirota, a onda su se razni povici mogli čuti s tribina.

Jeco, nismo se tako dogovorili, Jecoo...

Na kraju poluvremena su se čuli su se i drugačiji komentari, ali ne verujemo da su ni oni preterano prijali sudiji, koja je preživela pravi pakao na ovom meču, jer je konstantno bila na meti nekulturnog pojedinca.

Bravo Jeco, oko moje lepo - moglo se čuti sa tribina.

Zemun je kasnije uspeo da dođe do izjednačenja a i pobede u ovoj utakmici, međutim, s obzirom na to da su daleko "ispod crte", teško će uspeti da ostanu u ligi, a sporadično je neko i dalje nastavio da doziva sudiju tokom meča.

Podsetimo, nedavno je Jelena bila i na meti Dragana Antića Recka, koji je napravio skandal na meču između Trajala i Dinama iz Vranja.

Pogledajte na početku videa kako je to izgledalo posle dosuđenog penala, a u nastavku i skraćeni snimak ove utakmice.

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA