Kakav odgovor klubova koje sumnjiče za nameštanje: Golčine kakve retko viđamo u srpskom fudbalu!

Revija spektakularnig pogodataka u drugom po rangu takmičenju u srpskom fudbalu

  • 1
Prva liga Srbije, Radnički Sremska Mitrovica Printskrin: Youtube/Prva liga Srbije

Poslednjih dana je srpski fudbal uzdrman nakon što je UEFA poslala dopis sa sumnjom u nekoliko nameštenih utakmica u Srbiji. Prema rečima Mirka Poledice, predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, u pitanju su mečevi Trajal - Jagodina i Železničar - Borac iz Prve lige Srbije.

Ovi timovi igrali su u ponedeljak svoje mečeve 27. kola Prve liige Srbije, gde je Jagodina remizirala na svom terenu sa 1:1 protiv Dubočice, a Železničar sa 2:0 savladao Dinamo iz Vranja takođe na svom stadionu.

Na ovim mečevima viđena su četiri gola i sva četiri bila su spektakularna! Gol za Jagodinu postigao je Nigerijac Nebo, koji je spektakularnom "kiflom" pogodio iskosa sa leve strane gornji levi ugao čuvara mreže Dubočice.

Izjednačenje u devedesetom minutu Dubočici je doneo Dušan Savić, takođe na spektakularan način, sa gotovo identične pozicije odakle je i Jagodina povela.

Podsetimo, upravo u Jagodini je primećena čudna reakcija štopera i kapitena ovog kluba, Strahinje Jovančića, koji je na spornom meču sa Trajalom imao čudan "sprint" u situaciji kod drugog gola protivnika. Njega na ovom meču nije bilo u timu.

Video: Dva skoro identična gola u Jagodini, ali su oba spektakularna: Suvi listovi u golmanov levi ćošak!

Železničar je takođe sa dva fenomenalna gola reagovao na pojavljivanje njihovog kluba u medijima pod sumnjom za nameštanje meča.

Petar Stanić je u 59. minutu iz fenomenalnog voleja pogodio za 1:0, a konačan rezultat postavio je posle prelepe akcije Marko Konatar, fudbaler koji je na pozajmici iz Crvene zvezde.

Video: Volejčina sa 20 metara u sam ugao, pa onda minijatura s driblinzima i šmekerskom asistencijom!

Sjajan gol viđen je i u Loznici, gde je IMT sa 2:1 savladao domaćina, a posebno efektan gol postigao je Luka Zorić u 72. minutu, kada je iz okreta podigao loptu u visini glave i postigao gol.

Video: Golčina iz okreta koja je probušila mrežu: Sa igračem na leđima je zakucao loptu pod prečku!

Vrhunski gol dao je i Vladimir Petrović iz Radničkog iz Sremske Mitrovice u pobedi od 2:0 u duelu sa Trajalom, još jednim timom koji je pod lupom.

Video: Vukao je loptu pored aut linije, došao do ivice šesnaesterca i tada bum: Evrogol igrača Radničkog!

Za kraj, izdvojili smo i gol Filipa Markišića iz Budućnosti iz Dobanovaca, koji je bio dovoljan za pobedu od 1:0, kada je sa 30 metara zakucao loptu u protivničku mrežu posle akcije iz slobodnog udarca.

Video: Gol godine u Prvoj ligi Srbije: U Dobanovcima je pala golčina iz slobodnjaka kakva se retko viđa!

Pogledajte i sve hajlajtse pomenutih utakmica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    13. april 2021 | 13:01

    PA DA SU IH ČUVALI KAKO TREBA NE BI NI DALI GOLČINU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA