≫ 

Ramadanijev posao karijere: "Smenjuje" Murinja u Totenhemu i dovodi Sarija

Bivši trener Juventusa, Napolija, Čelsija veoma je tražen u Evropi

  • 2
Maurizio Sarri, Mauricio Sari Foto: Tanjug/AP

Mauricio Sari je spreman da pronađe klub koji bi trenirao sledeće sezone, a nekoliko interesenata već postoji i to ne samo iz Italije.

Sari bi se rado vratio u Napoli, koji je trenirao 2015-2018, ali  prema izvorima iz italije još nije zaključio dogovore ni sa jednim klubom, čak ni sa Olimpikom iz Marseja, koji bi ga rado registrovao.

Takođe Totenhem je još jedna kompanija koja se uključuje u trku i želeli bi da Sari, zameni Žozea Murinja, iako još uvek nisu formulisali zvanične ponude međunarodnom posredniku Faliju Ramadaniju, koji je lično pratio Sarija otkako ga je odveo u Čelsi.

Jose Mourinho, Žoze Murinjo Foto: Tanjug/AP

E sad, postoje tu neke i opcije. Ako bi ga Aurelio De Laurentis pozvao i otvoreno zatražio da se vrati u Napoli, Sari bi dao prednost azurima. Predsednik Napolija je letos pozvao Sarija čisto da se raspitiva o zdravlju trenerove porodice, a to je gest koji bi svaki trener cenio i koji bi pomogao da se smire odnosi između njih dvoje nakon zahlađenja u prošlosti.

Ostaje da se vidi kom će se fudbalskom carstvu Mauricio Sari privoleti.

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    13. april 2021 | 16:17

    Totenhemu na leto ocekuje"egzodus"glavnih igraca u druge klubove,trenutno nijedan ozbiljan trener nece sesti na"vrelu klupu"Totenhema...narednih 2-3 sezone bice mnogo teska po klub,novi stadion,novi i odlazeci igraci/trener,bice puno"turbulencija"na tabeli PL

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA