≫ 

Sudija koji nije video gol Ronalda protiv Srbije, dobio otkaz

Glavni sudija meča Srbije i Portugalije prekinuo saradnju sa pomoćnikom

  • 40
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug / AP

Glavni arbitar sa meča Srbije i Portugala (2:2) Dani Makeli prekinuo je saradnju sa pomoćnim sudijom, pišu strani mediji.

Ovo i ne čudi mnogo s obzirom na to da se Makeli izvinio u portugalskim medijima Ronaldu i reprezentaciji Portugalije.

Pomoćnik Mario Diks dobio je otkaz i više neće biti član ove sudijske trojke nakon velikog previda na meču Srbije i Portugala kada nije video pogodak Kristijana Ronalda. Sporna situacija se desila na njegovoj polovini terena.

Fudbal Srbija - Portugal Dani Makeli glavni sudija u razgovoru sa Dušanom Tadićem i Kristijanom Ronaldom Foto: Nikola Tomić

Lopta je prešla gol liniju, a onda je nazad u polje odbio Stefan Mitrović. Gol nije priznat, a Kristijano je u znak protesta bacio kapitensku traku na zemlju i odmah otišao ka svlačionici i pre kraja susreta.

- Godinama radim sa Mariom i razumećete da je ovo bila teška odluka zbog čega je neću dalje komentarisati - prenose holandski mediji Makelijevu izjavu.

Mario Diks je ubrzo uzvratio glavnom sudiji:

- Veliko, veliko razočaranje za mene, baš pred Evropsko prvenstvo. Makeli mi je rekao da želi da nastavi sa drugim pomoćnikom, jer je izgubljeno poverenje u našoj saradnji. Zaista sam se nadao većoj podršsci, razumevanju i poverenju posle uspešne saradnje svih ovih godina - procedio je Diks.

Video: Mitrović: Ubeđivao sam Ronalda ali on ima svoje viđenje situacije, ja mislim da lopta nije ušla

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knn

    13. april 2021 | 16:33

    Jadno , kolege se odreći kako bi se on uzdigao ! Samo da je bio neko drugi mesto Ronalda nebi bilo izvinjenja nego karton , šta ti je život ....

  • ŠUMADINAC

    13. april 2021 | 16:38

    Kad bi mogli sad bi oni poništili i utakmicu to su ................ !!!!!!!

  • K4shin

    13. april 2021 | 18:45

    Zato Brih jos uvek sudi i to u cetvrtfinalima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA