≫ 

Uskoro otvaranje najlepšeg stadiona u Srbiji: Objavljene nove fotke koje će oduševiti navijače!

TSC će najkasnije početkom nove sezone, već od leta, zaigrati na svom novom stadionu

  • 49
tsc backa topola stadion

Foto: toncev.com/Dragana Knažević, Tončev Gradnja

Kako se bliži kraj sezone, tako novi stadion TSC-a u Bačkoj Topoli sve više dobija završne obrise. Klub sa severa Srbije objavio je nove fotografije stadiona koji je u završnoj fazi i čije se otvaranje može očekivati u narednih nekoliko meseci, najverovatnije početkom nove sezone.

TSC od ulaska u najviši rang prošle sezone, već dve godine igra svoje domaće utakmice na stadionu u Senti, a već od naredne bi trebalo da dobiju i svoj novi dom.

Biće to najmoderniji stadion u Srbiji, koji će imati solarne panele, toplotne pumte i biće samoodrživ jer će klub zarađivati od rentiranja lokala, restorana, kao i hotela i spa centra koji će biti u sklopu čitavog kompleksa.

Čitava investicija košta oko 13. miliona evra, a stadion će podsećati na male engleske stadione, neće imati atletsku stazu i sudeći po fotografijama, gledanje fudbala na ovom stadionu biće prava privilegija i uživanje za sve ljubitelje fudbala u Bačkoj Topoli i sve gostujuće navijače koji budu dolazili na utakmice.

Ostalo je da se obave još završni radovi, da se kompletira krov, lože i tribine, i da se postavi travnati teren.

Stadion sve više podseća na ovaj koji je objavljen u maketi na početku teksta, a možete u galeriji da vidite i kako trenutno izgleda:

Video: Najjača loža srpskog fudbala: Čovek skinuo cipele i gleda Javor - Zvezda

Čelsi je dobar deo posla oko plasmana u polufinale Lige šampiona obavio u prvom meču s Portom, kada je slavio sa 2:0, a večeras (21.00) mu je na istom mestu (Sevilja, zbog virusa korona) ostalo da privede stvar kraju. Kvota na keca je 1,92, iks je 3,45, a dvojka 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Porto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko Psihopata

    13. april 2021 | 17:43

    Partizanstina sam na kvadrat, nema ga veći u Republici Srpskoj ali brate smorili ste sa prepucavanjem Zvezda - Partizan na ovako prelijepu vijest. Dugo je nije bilo ljepše u napaćenom srpskom fudbalu. Ovaj neki priča da u drugim engleskim ligama imaju bolje. Možda je to istina ali do nedavno nismo imali ni ovo, nemoj da mračiš čovječe. Svaka čast Orbanu. Čovjek je u Slovačkoj renovirao stadion Dunajske Štrede i preporodio klub. Isto radi sa Osijekom i TSC. Prava je divota vidjeti tako zdrave klubove i ovakve stadione.

  • fangla

    13. april 2021 | 18:02

    Kad ga prilikom prvog gostovanja „pravi“ navijaci nasa dva najveca kluba isaraju do bola sa parolama krejzi nort, kenjaj, grobari, saut front. Nije ovo za nas. Mi smo navikli na isarane betonske rupe tipa marakana i stadion jna.

  • Tasa

    13. april 2021 | 20:13

    Nismo mi bacili novac ,ovo finansira Madjarska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA