≫ 

Na nekim srpskim stadionima mere protiv korone uopšte ne važe: Scena iz Loznice je "živ" primer

Krajnje neodgovorno ponašanje organizatora utakmice u Loznici

  • 4
Prva liga Srbije

Printskrin: Youtube/Prva liga Srbije

Dok se Srbija još uvek žestoko bori protiv opakog virusa, dok lekari nadljudskim naporima spašavaju hiljade ljudi svakog dana, i sami gube živote, za to vreme u nekim delovima zemlje kao da je proglašena pobeda nad kovidom.

Čitav niz primera ja ze ovu tvrdnju, svedoci smo krajnje neodgovornohg ponašanja ljudi, a jedan takav, očit primer nepoštovanja mera, stiže nam iz Loznice.

U pitanju je meč Prve lige Srbije između Loznice i IMT-a iz Novog Beograda. 

Gosti su slavili 2:1, ali su pažnju privukle scene sa "tribina" stadiona koji koriste Lozničani (stadion FK Radnički) - a to su navijači. Definitivno više nego što bi smelo po aktuelnim propisima i merama kriznog štaba.

Na jednoj od "tribina", a to je zapravo zid, vidimo nekolicinu momaka koji sede u zgusnutom poretku jedan do drugog, ali je najkritičnije u takozvanoj loži, iza gola, gde sve vrvi od ljudi. Primetno je da malo ko od prisutnih i stišnjenih nosi masku.

Nedavno smo na istom mestu, na jednoj od ranijih utakmica, videli i da je sa druge strane, na glavnoj tribini, dozvoljen ulazak većem broju navijača.

I ovo je još jedan primer da pravial ne važe za sve kada je reč o poštovanju mera.

Video: Najjača loža srpskog fudbala: Čovek skinuo cipele i gleda Javor - Zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA