Drulović kandidat za trenera Željezničara

Srpski trener je jedan od kandidara posle odlaska Amara Osima

  • 6
Ljubinko Drulović Foto: MN press

Bivši trener Partizana i selektor Srbije Ljubinko Drulović se nalazi u užem izboru za trenera Željezničara, prenosi Nova.rs

Amar Osim se pre dva dana rastao za Željezničarom. Ovaj trener je u tri navrata vodio klub i osvojio pet prvenstva Bosne i Hercegovine i četiri Kupa ove države.

Drulović je 2013. godine osvojio Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina, privremeno je bio i selektor naše zemlje, a i istu funkciju je imao i u Makedoniji. Tokom 2015. godine je bio trener Partizana, a kasnije je 2019. i 2020. vodio selekciju Uzbekistana do 23 godine.

Željezničar je u subotu u 25. kolu Premijer lige BiH na Grbavici odigrao 4:4 sa Mladosti Doboj Kakanj. Na tabeli sarajevski “plavi“ se nalaze na šestom mestu sa 39 bodova, čak 13 manje od lidera Sarajeva, koji uz to ima i utakmicu manje.

Video: Lepa Jelena Cvetković je svirala penal: A obratite pažnju šta se čuje u pozadini nakon toga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zastavnik Smajo

    13. april 2021 | 20:08

    Čovek prosto nije imao priliku u Partizanu da pokaže šta i koliko ume. Došao je kad je sve već bilo u totalnom haosu i rasulu, šteta. Mada, nikad nije kasno, možda se i jednog dana vrati, ko zna.

  • C he

    13. april 2021 | 22:05

    Dobar je Ljubinko trener.

  • Miilinko

    13. april 2021 | 23:17

    Zalosno je sto kod nas npr ovakvi treneri prvo dobiju priliku u reprezentaciji pa posle repke se vidi ko je kakav kad zavrse u tsc zeljeznicaru i slicno.Zato me i ne zanima repka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA