≫ 

"Flik ima ponudu nemačkog Saveza": Lotar Mateus otkrio novi angažman trenera Bajerna

Sve je spremno za promenu na klupi "Pancera" posle 15 godina

  • 0
PSG Bayern Foto: Tanjug/AP

Trener Bajerna Hansi Flik je završio novi pohod na evropski tron sa eliminacijom u četvrtfinalu od Pari Sen Žermena, i mogao bi to da bude njegov poslednji klupski angažman za neko buduće vreme, jer ga čeka - reprezentacija Nemačke.

Hansi Flik je naslednik Joahima Leva koji napušta nacionalni tim uskoro, tvrdi legendarni Lotar Mateus, koji je u izjavi za stanicu "Sky" ekskluzivno otkrio da trener Bajerna ima ponudu nemačkog ssaveza.

Dakle, čeka se Flik i njegovo "sudbonosno da" pa da ponovo sedne na klupu "Pancera", ali ovog puta kao selektor.

Podsećamo, Flik je od 2006. do 2014. bio asistent Joahimu Levu na klupi nemačkog nacionalnog tima, u međuvremenu je 2019. postao pomoćnik u Bajernu, na kraju i glavni trener, gde je potvrdio znanje osvajanjem Lige šampiona.

Sad, ostaje samo pitanje da li će Flik preuzeti Nemce pre ili posle Evropskog prvenstva pošto je javnost u nemačkoj podeljena po tom pitanju posle debakla reprezentacije protiv Makedonije u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru. Taj poraz je naterao čelnike Saveza da čak sa Flikom idu i na Euro jer vide stagnaciju tima pod Levom.

Takođe, Mateus je u razgovoru za pomenutu stanicu otkrio i da je prvi kandidat da nasledi Flika na klupi Bajerna trener Red Bula Julijan Nagelsman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA