≫ 

Golom doneo titulu svetskog prvaka, sada ga iz TOP 5 liga neće niko ni za džabe

Gece, po svemu sudeći, ostaje u Ajndhovenu

  • 3
SP, finale, fudbalska reprezentacija Nemačke, Mario Gece, ekipa, slavlje Foto: AP/Tanjug

Iako je pre skoro sedam godina bio strelac jedinog gola u finalu Svetskog prvenstva, nemački vezista Mario Gece ne može da se pohvali da mu je karijera posle toga išla uzlaznom putanjom.

Poslednji pokušaj da je oživi, jeste letošnji dolazak u PSV. Međutim, sudeći po informacijama iz Holandije, ni tamo nije ostavio neki preteran utisak.

A dokaz za to je klauzula koju Gece ima u ugovoru i koju očigledno niko ne želi da iskoristi, što dovoljno govori o njegovim partijama. Naime, bilo koji klub iz liga petice može na leto da dovede Nemca za džabe, ali do sada niko nije pokazao interes.

Gece ugovor sa PSV-om ima do leta 2022. godine, sam kaže da mu je lepo u Holandiji, i na 22 meča je zabeležio šest golova i pet asistencija. Nije loše, ali očigledno ne dovoljno dobro za klubove iz TOP 5.

Gece je karijeru počeo u Borusiji iz Dortmunda za koju je igrao od 2009. do 2013. godine. Zatim prelazi u Bajern, da bi se u redove Milionera vratio 2016. i ostao do prošlog leta kada je i potpisao za PSV.

>>> Jedva je Siti u Mančester pobedio Dortmund (2:1), pa je pred večerašnji (21.00) revanš sve otvoreno. Englezi jesu kvalitetniji, ali ako Nemce krene, nema kome ne mogu da daju nekoliko golova. Kvota na keca je 4,80, na dvojku 1,73, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 111

    14. april 2021 | 08:37

    Terzicu reaguj 😂😂😂

  • DDF

    14. april 2021 | 09:29

    Prelazak iz Borusije u Bajern,gde su ga bavarci iskoristili samo da ga sklone iz Dortmunda,unistio je sam sebj karijeru

  • Fil

    14. april 2021 | 10:14

    Bomba na leto. Gece u Zvezdi.! Terza, šta čekaš?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA