Da li je ovo jedan od najglupljih faulova u istoriji fudbala?

Ili možda najbezobrazniji?

  • 1
Ženska reprezentacija Ukrajine Printskrin: Twitter/@meandmybigmouth

Fudbalerke Severne Irske napravile su najveći uspeh u istoriji i plasirale su se na Evropsko prvenstvo po prvi put, ali utakmicu s Ukrajinom je obeležio bezobrazan start Natije Pantsulaje.

Fudbalerke iz Severne Irske su imale prednost od 2:1 iz prvog meča, a ovaj faul se dogodio pri rezultatu od 1:0 u korist domaćina i u 86. minutu.

Sara MekFaden je dobila sjajnu loptu, krenula je ka njoj, međutim, odmah se videlo da će do lopte stići fudbalerka Ukraijne Pantsulaja.

Odjednom, Natija je prestala da gleda loptu i krenula je u desno ka protivniku, potom napravila veoma bezobrazan potez. Laktom je namerno udarila Saru MekFaden i načinila prekršaj na 20-ak metara od gola.

Sudija je odmah pokazao crveni karton za Ukrajinku, dok su fudbalerke Severne Irske kasnije uspele da postignu još jedan pogodak i osiguraju plasman na Evropsko prvenstvo.

Da li je ovo najgluplji start u istoriji fudbala, procenite sami:

Video: Preživeli su najteže bolesti i vratili se sportu: Suprotstavili se najgorim demonima i pobedili ih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    14. april 2021 | 13:43

    Ovo je namestena utakmica vidi se iz aviona. Imala je vremena da stigne loptu, ali je iz nekog razloga namerno udarila fudbalerku Idske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA