Real Madrid odseo u hotelu "Titanik" u Liverpulu i to na dan kada je Titanik potonuo!

Zanimljiva činjenica pred revanš utakmicu Liverpula i Real Madrida

  • 0
Titanik Fk Real Printskrin: Youtube/Filledagreat, Real Madrid

Fudbaleri Liverpula dočekuju Real Madrid u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Madriđani imaju prednost od 3:1 nakon prvog meča.

Dve ekipe koje imaju dugu istoriju međusobnih susreta, sastali su se i pre tri godine u finalu lige šampiona kada je Real slavio uz neshvatljive greške Lorisa Kariusa na golu Liverpula.

Pre sedam dana ponovo je odbrana Liverpula imala nekoliko kikseva što je i dovelo do pristojne prednosti Španaca.

Fudbaleri i navijači Liverpula se nadaju iznenađenju, a jedna zanimljiva činjenica može da "potpali vatru" upravo među simpatizerima ovog kluba.

Naime, fudbaleri Reala su odseli u hotelu koji nosi ime "Titanik", a da stvari budu još zanimljivije u njemu su odseli baš na dan kada je ovaj brod i potonuo pre 109 godina.

Da li će fudbaleri Reala "potonuti" kao i ovaj brod, koji je svoju prvu i jedinu plovidbu završio 14. aprila 1912. godine, a izgrađen je baš u Liverpulu, ili će pak uspeti da prođu u polufinale gde ih čeka meč sa Čelsijem, ostaje nam da vidimo. Podsetimo, Liverpul i Real igraju u sredu od 21.00, a Titanik je u ledeni breg udario oko 23.40 i u naredna dva i po sata progutao ga je Atlantski okean.

Videćemo kakva će biti situacija sa Realom i da li će Zidanovu ekipu "progutati" Enfild, koji je znao to da učini mnogim velikanima u prošlosti, a posebno se sećamo Barselone, pre dve godine, kojoj ni 3:0 iz prvog meča nije bilo dovoljno u revanšu.

Video: Lepa Jelena Cvetković je svirala penal: A obratite pažnju šta se čuje u pozadini nakon toga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA