≫ 

Golman bez 4 prsta: Mašina za meso mu je otkinula skoro pola šake, ali od sna nije odustao!

Salah Adel je izgubio 40% svoje šake i 4 prsta u nesreći kada mu je levu šaku uhvatila mašina za mlevenje mesa

  • 0

U životu nikada ne smete odustajati, posebno od svojih snova, želja i ciljeva. Šta god da vas zadesi, predaje nema. To najbolje pokazuje i primer Salaha Adela, talentovanog golmana iz Egipta.

Ovaj mladić je doživeo nesreću u kojoj je izgubio 4 prsta na levoj ruci, ali uprkos tome nije odustao od fudbala i golmanske karijere.

Njegova upornost, izdržljivost, želja ostavljaju trenere, navijače i sve koji ga poznaju bez teksta, a on je pravi primer postojanosti za svoje saigrače.

O tome svedoči i snimak iz Kaira sa jednog treniga ekipe "Fudbalski tim čuda", koja okuplja igrače kojima je amputiran određeni deo tela, a čiji je deo i 22-godišnji Adel.

Salah Adel je izgubio 40% svoje šake i 4 prsta u nesreći kada mu je levu šaku uhvatila mašina za mlevenje mesa u jednoj mesari u kojoj je radio.

- Ne postoji ništa teško. Nastavio sam da se borim dok nisam dostigao do svog sna i ponovo počeo da branim - rekao je Salah Adel nadajući se da će jednog dana moći da brani kao njegov idol Mohamed El-Šenavi, prvi golman egipatske reprezentacije.

Kompletnu priču o Salahu Adelu možete pogledati u snimku na početku teksta.

Video: Ja nemam ruke, imam krila: Kako je Dejana Bačko uprkos sumnjama svih oko nje postala zlatna devojka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA