Zašto navijači Zvezde treba da navijaju da Siti ili Real osvoje Ligu šampiona, a ne Čelsi i PSŽ?

Završnica elitnog takmičenja interesantna je i navijačima sa Marakane

  • 7
Britain Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida i Mančester Sitija plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su potvrdili u revanšima dobar rezultat iz prvih utakmica.

To znači da će se u polufinalu sastati PSŽ i Mančester Siti i Real Madrid i Čelsi.

Navijačima Zvezde odgovaralo je da Liverpul i Borusija Dortmund ispadnu, jer im je plasman u Ligu šampiona pod znakom pitanja zbog pozicije na tabeli u domaćim šampionatima, ali će do kraja još da prate situaciju kako bi njihov klub naredne sezone počeo kvalifikacije za Ligu šampiona iz drugog kola.

Naime, Zvezdi odgovara da Real Madrid ili Mančester Siti osvoje Ligu šampiona. Ako se to desi, Zvezda će sigurno početi kvalifikacije od drugog kola. To faktički znači da bi već sve bilo jasno ako bi i Real i Siti ušli u finale, pa će biti jasno da će navijači crveno-belih navijati da ove ekipe budu bolje u polufinalu, nego PSŽ i Čelsi.

Ukoliko, pak, Čelsi ili PSŽ osvoje Ligu šampiona, i tu postoji šansa da Zvezda krene od drugog kola. S tim da ako Čelsi osvoji LŠ, u Premijer ligi mora da bude bar četvrti, a ukoliko to bude PSŽ, onda u Francuskoj treba da bude bar drugi. I taj scenario nije nerealan, tako da Zvezda ima prilično lepu situaciju i priliku da izbegne prvo kolo u kojem već mogu da je čekaju neke potencijalne mine, kao što je prvak Norveške Bode/Glimt ili prvak Kazahstana Kairat.

Pogledajte i kako trenutno izgleda situacija kada su u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona i ko su mogući rivali Zvezde u drugom, trećem i četvrtom kolu.

Video: Najjača loža srpskog fudbala: Čovek skinuo cipele i gleda Javor - Zvezda

U zagrebačkom Dinamu uvereni su da ništa nije gotovo, i da mogu u polufinale Lige Evrope, iako su u prvom meču, kod kuće, poraženi od Viljareala sa 0:1. Večeras (21.00) će na Madrigalu ići na pobedu - kvota na dvojku je čak 7,25, na iks 4,00, a na keca 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Dinamo Zagreb.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K4shin

    15. april 2021 | 11:33

    Nema sanse da navijam za Siti kao ni za PSG, 2 vestacka kluba koji nemaju istoriju vec se samo pumpaju milioni

  • FILIP

    15. april 2021 | 10:39

    I bez navijanja SITI osvaja ! Ja sam za SITI ili CELZI sto ce biti CELZIJU tesko. SITI igra najbolji fudbal. ENGLESKA ,,BARSA".

  • Ohoo

    15. april 2021 | 11:56

    A ko moze da navija za Zidana pa cak i iz interesa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA