Evo zašto Novak ne mora u karantin u Monaku: Ovo je njegov privatni raj s neprocenjivim pogledom!

Najbolji teniser sveta ima državljanstvo Monte Karla, gde mu je prijavljeno prebivalište, pa zbog toga nije morao u karantin pred Masters u ovom gradu

  • 1
Novak Đoković, stan u Monaku Foto: Profimedia, Instagram/jelenadjokovicndf

Novak Đoković je uspešno započeo sezonu na šljaci, a interesantno je da će prva dva meča na šljaci ove sezone imati u gradovima gde ima prebivalište, Monte Karlu i Beogradu.

Novak već godinama ima stan u Monte Karlu, čiji je stanovnik postao i gde je i plaćao poreze. Đoković je u Monaku kupio stan koji je na jednoj od najprestižnijih lokacija u svetu, sa predivnim pogledom na more, a cena se za ovakav jedan stan kreće oko šest miliona evra.

Zbog stana koji ima u Monaku, Novak nije morao u karantin za Masters u Monte Karlu, kao što je to slučaj sa ostalim teniserima. Sličnu privilegiju imao je i Aleksander Zverev, koji takođe živi u Monte Karlu.

Ostali su morali u karantinski smeštaj i tako će biti sve dok budu na turniru.

Pogledajte u galeriji i kako izgleda Novakov stan u Monte Karlu:

Podsetimo, Novak je uspešno započeo turnir u Monaku pobedom nad Janikom Sinerom od 2:0, a u trećem kolu mu je rival Dan Evans iz Velike Britanije.

Video: Novak kroz trnje do prve pobede u svojoj kući: Najbolji potezi Đokovića na meču protiv Sinera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA