≫ 

Amazon i Pogba potpisali ugovor, dokumentarna serija "The Pogmentary" se očekuje naredne godine!

Uskoro na malim ekranima život Pola Pogbe van fudbala

  • 1
Paul Pogba, Pol Pogba Foto: Tanjug/AP

Francuski fudbaler Pol Pogba i Amazon potpisali su ugovor o pravljenju dokumentarca čiji fokus će biti osvajanje Svetskog prvenstva 2018. godine i povratak u Mančester junajted.

U ovom dokumentarcu, pažnja će ići i ka tome koliko je Pogba uticao na fudbal, a biće ubačeni i intervjui s porodicom i prijateljima, takođe i snimci iz njegovog detinjstva koje još niko nije video.

- Pogba je jedan od najvećih talenata svog vremena, oduševljeni smo saradnjom s njim - izjavila je direktorka Amazona za Evropsko tržište, Džordžija Braun, a potom je nastavila.

- Znamo šta Pol može da uradi na terenu, ali njegov uticaj doseže daleko dalje i on je bez premca ikona ove generacije. Prajm Video će nam pokazati čoveka iza slave, dopustiće mu da ispriča svoju priču iz njegovog ugla.

Jedan segment bi takođe posvetili i Pogbinoj ljubavi prema video-igrama, s obzirom na to da je pred utakmicu s Totenhemom primećen kasno kako igra popularnu FPS igru "Call of Duty" sa jednim tvič strimerom.

Premijera se očekuje u toku naredne godine.

Video: Lepa Jelena Cvetković je svirala penal: A obratite pažnju šta se čuje u pozadini nakon toga!

I Everton i Totenhem su u lošim nizovima, ali su i dalje u igri bar za Ligu Evrope, i zato je njihov večerašnji (21.00) okršaj na Gudisonu veoma važan. Kvota na keca je 3,15, iks je 3,30, a dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Totenhem.

Šest kola pre kraja Bundeslige RB Lajpcig ima pet bodova manje od Bajerna, ali se i dalje nada čudu i nema sumnje da će večeras (20.30) ići na pobedu protiv Hofenhajma. Kvota na keca je 1,43, a na kombinazziju 1&3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Hofenhajm.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    16. april 2021 | 10:12

    To će biti priča o prosječnom igraču sa vrhunskim menadžerom koji ga je uspio svaki put prodati iz jednog u drugi klub za više bez obzira na njegovu prosječnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA