≫ 

Defanzivac Partizana zbog Vojvodine preskače meč sa Mačvom

Sveta Marković doživeo istegnuće zadnje lože na meču sa Radničkim i neće igrati u Šapcu kako bi bio spreman za Kup utakmicu u Novom Sadu

  • 1
Svetozar Marković Foto: MN Press

Povreda Svetozara Markovića nije teže prirode, pokazala je medicinska analitika, ali je sva prilika da štoper Partizana neće biti deo ekipe na predstojećem gostovanju Mačvi u Šapcu (petak, 18.05, Arena sport), jer je potrebno još vremena kako bi se rešio problem mišića zadnje lože.

Marković se povredio na zagrevanju pred minulu prvenstvanu utakmicu sa Radničkim iz Niša u Humskoj, ali, na njegovu sreću, mišić nije pukao, već je doživeo istegnuće.

Ipak, fudbaler je minulih dana podvrgnut terapijama i nije trenirao sa ekipom, pa je jasno, shodno činjenici da trener Aleksandar Stanojević insistira samo na potpuno spremnim igračima, da neće biti u konkurenciji za sastav u Šapcu.

Čak i da je stanje Markovića bolje nego što jeste, struka Partizana sigurno ne bi rizikovala sa njim, jer crno-bele naredne srede očekuje daleko teži i važniji duel u polufinalu Kupa Srbije sa Vojvodinom u Novom Sadu, pa i oporavak defanzivca jasno usmeren ka pomenutoj utakmici.

Kako stvari trenutno stoje, umesto Markovića mesto centralnog defanzivca će, baš kao i protiv Radničkog, zauzeti iskusni Bojan Ostojić, u tandemu sa Igrom Vujačićem, a na klupi će se naći Maki Banjak, koji je u proteklom peiodu bio "žrtva" ograničenog broja stranaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA