≫ 

Zvezda treći put kažnjena zbog navijača na mečevima bez navijača: Papreno plaća za 164. večiti derbi

Disciplinska komisija FSS kaznila crveno-bele za lošu organizaciju meča sa Partizanom

  • 10
Crvena Zvezda - Partizan Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda je kažnjena sa 700.000 dinara zbog loše organizacije 164. večitog derbija, na kojem je i pored zabrane prisustva navijača zbog korona virusa, bilo više stotina navijača koji su bili smešteni u VIP ložama.

Odluku o kazni zbog kršenja COVID protokola donela je Diciplinska komisija FSS, a razlozi koji su navedeni su slaba organizacija, nedozvoljeno prisustvo gledalaca i nepoštovanje odredaba iz COVID protokola o organizaciji utakmica.

Podsetimo, u centralnoj loži je bio veliki broj "prijatelja kluba", kao i lepših polovina igrača oba tima, dok je u jednoj loži bilo i nekoliko stotina navijača Zvezde, koji su i pevali navijačke pesme posle gola, a čak su ispod krova na severnoj tribini upaljene i dimne bombe kao proslava gola kojim je Zvezda faktički osvojila i titulu.

Pošto je Zvezdi u sredu izrečena i kazna za vređanje Zlatana Ibrahimovića na meču Lige Evrope protiv Milana, dolazimo do neverovatnog podatka da je u dva dana Zvezda dva puta kažnjena zbog navijača na utakmici na kojoj nije smelo da bude navijača.

Kada na to dodamo i kaznu od 500.000 dinara za upad vođe navijača, Vladimira Šavije na atletsku stazu tokom Kup meča sa Zlatiborom, to znači da je Zvezda treći put kažnjena zbog navijača za mečeve na kojima ne bi trebalo da bude navijača, što je jedinstven paradoks.

Video: Bez ijednog navijača, a baklje gore: Kako je napravljen piro šou na krovu Marakane?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    15. april 2021 | 15:23

    Ja sam zvezdas, Pa i treba da ih kazni kada nece da objave ko to sedi u pocasnim lozama ..

  • Petar

    15. april 2021 | 14:55

    A gde je bila policija?

  • Goxy

    15. april 2021 | 15:05

    Pa u ložama sede funkcioneri kluba i naravno "navijači"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA