Junajtedu na Old Trafordu ne ide ove sezone, a Solskjer za to krivi crvene stolice na tribinama

Norvežanin pronašao bizaran razlog da opravda neuspehe

  • 0
Ole Gunar Solskjer, Ole Gunnar Solskjaer Foto: Tanjug/AP

Nije tajna da Mančester junajtedu ne ide baš ponajbolje ove sezone na domaćem terenu. Rezultati nisu onakvi kakvi se očekuju, pa se navijači sa pravom pitaju zbog čega je sve tako kako jeste.

Njihov trener, Ole Gunar Solskjer pokušao je da da logično objašnjenje svega, navevši da je u pitanju to što Junajted još od juna igra pred praznim tribinama, ali Norvežanin je otišao korak dalje i kaže da problem stvara to što su boje stolica iste kao boje dresova njegovog tima, što zbunjuje fudbalere.

- Neki od igrača su mi već napomenuli, da u deliću sekunde morate da donesete odluku i da samo pogledate preko ramena da li je tu vaš saigrač. A onda tu vidite crveni dres, koji je isti kao crvene tribine sa crvenim sedištima – rekao je Solskjer.

Inače, Junajted je nedavno promenio donji prsten tribina, stavivši crni pano u znak podrške kampanji koja je uperena protiv rasizma.

- Pokušavali smo da promenimo sve to zajedno sa tom kampanjom. Važno je samo bilo da to više nije crvena boja, već neka druganapominje Solskjer.

Inače, Mančester je ove sezone na Old Trafordu izgubio četiri ligaške utakmice, pa se može reći da ga je to koštalo i nešto gušće borbe za titulu sa gradskim rivalom u Premijer ligi Engleske.

Video: Stanojević o Bajbeku i problemima koje im stvara: Neće igrati, povraćao je!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA