"Kante s bojom mogu u trofejnu salu, a pas umesto štopera": Novi sponzor Totenhema ismejao Pevce

Prvi dan nove saradnje pretvorio se u fijasko...

  • 1
Trofejna sala Totenhma Foto: Screenshot/Twitter

Totenhem je ovog četvrtka predstavio novog klupskog sponzora, ali nije mogao ni da sanja u kakav fijsako će se prvi dan saradnje pretvoriti.

Poznata engleska kompanija za proizvodnju farbe "Duluks" postala je zvanični klupski dobavljač boja, a londonski premijerligaš se time pohvalio na društvenim mrežama.

Kao što se moglo očekivati, bilo je onih koji su događaj iskoristili kako bi se narugali Pevcima pa je tako jedan navijač u komentarima predložio da se kante s bojom skladište u trofejnoj vitrini kluba, budući da u njoj nema trofeja.

Međutim, malo ko je očekivao da će se u izrugivanje sa londonskim klubom uključiti i njihov novi sponzor.

Na komentar da u vitrinama mogu da stoje i kante s bojom, "Duluks" je odgovorio poznatim mimom na kojem je oglas za prodaju Totenhemovih vitrina, koji je popularan posle svakog znčajnog praza ili eliminacije Pevaca iz nekog takmičenja.

Trofejna sala Totenhma Foto: Screenshot/Twitter

Ali, tu nije bio kraj. "Duluks" je na predstavljanje saradnje doveo i engleskog ovčara, koji je maskota kompanije, pa je jedan navijač pitao može li on možda da igra štopera u prvom timu.

- Verovatno bi bolje odradio posao - odgovorili su iz ove kompanije.

Trofejna sala Totenhma Foto: Screenshot/Twitter

Retko viđena komunikacija odmah se proširila društvenim mrežama, a kada je shvatio šta je njegov zaposleni napravio, "Duluks" je odmah obrisao sve komentare s Tvitera i javno se izvinio Sparsima.

Komjuniti menadžer ove firme je navodno odmah dobio otkaz, ali je ekspresno postao junak navijača ostalih londonskih klubova koji su uživali u šali sa velikim rivalom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    16. april 2021 | 00:36

    ovakva vitrina ima i na stadionu koji je komsija evropskom i svetsokm sampionu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA