≫ 

Pala Bačka, Lalatovića nije bilo: Gemović sa dva gola rešio ostanak Voše na trećem mestu Superlige

Miodrag Gemović je već nakon šest minuta zatresao mrežu Bačke, da bi isto učinio i 22 minuta kasnije

  • 1
fudbaleri vojvodine

Foto: MN Press

Fudbaleri Vojvodine otvorili su 32. kolo Superlige Srbije pobedom na gostovanju Bačkoj 2:1, a oba gola za Novosađane postigao je Miodrag Gemović u prvom delu igre.

Vojvodina je ovom pobedom osigurala ostanak na trećem mestu nacionalnog šampionata i nakon ove runde takmičenja, a gosti su sačuvali prednost koju su stekli u prvih pola sata igre. Gostujuću ekipu nije predvodio Nenad Lalatović koji se nije osećao dobro, te zbog zdravstenih problema nije bio na klupi.

Miodrag Gemović je već nakon šest minuta zatresao mrežu Bačke, da bi isto učinio i 22 minuta kasnije, pa je pobeda već bila u najavi.

Domaćin se popravio u drugom delu igre, imao je podjednako šuteva u okvir gola sa protivnikom, a blaga inicijativa sredinom drugog poluvremena se i isplatila pošto je Miloš Zličić smanji prednost Vojvodine u 61. minutu.

Ipak, to je bilo to od Bačke, Voša je stisnula zube i sačuvala prednost za novu pobedu u ovosezonskom izdanju Superlige.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Ovo je meč zbog kog su Smederevo i Kabel kažnjeni zbog nameštanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA