Murinjo napravio šou na konferenciji: Uopšte me ne interesuje šta Pogba misli!

Pogba je, aludirajući na period dok je portugalski trener bio šef struke Junajteda, rekao da Solskjer nije trener koji samo igrače skloni u stranu

  • 0
Jose Mourinho, Žoze Murinjo Foto: Tanjug/AP

Trener Totenhema Žoze Murinjo, nakon remija sa Evertonom (2:2), upitan je na konferenciji za medije nešto što nije vezano za tu utakmicu - ali upravo to ga je izvelo iz takta!

Upitan da prokomentariše izjavu Pola Pogbe, koji je naveo da aktuelni trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer nema tu naviku da ide protiv svojih igrača, Portugalac je odgovorio u svom maniru.

- Voleo bih da istaknem da me uopšte ne interesuje šta on ima da kaže. Ne mogu da marim manje. Nisam zaintersovan uopšte - rekao je Murinjo.

Pogba je, aludirajući na period dok je portugalski trener bio šef struke Junajteda, rekao da Solskjer nije trener koji samo igrače skloni u stranu.

- Imao sam dobar odnos sa Murinjom, svima je to bilo jasno, ali naredni dan se sve promenilo. To je veoma čudna stvar, ne mogu da vam objasnim jer ni meni nije jasno - kazao je Pogba.

Video: Brani, a nema 4 prsta i skoro pola šake: Golman se vratio fudbalu posle nesreće na mašini za meso!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA