Račić na leto ostaje bez trenera koji mu je ukazao poverenje, Valensija traži novu opciju na klupi

Nisu Slepi miševi zadovoljni rezultatima u Primeri ove takmičarske godine

  • 0
Havi Grasija

Foto: Youtube / Printscreen

Iako tekuća sezona još nije završena, Valensija je počela da pravi planove za narednu, pošto ova takmičarska godina nije ispunila očekivanja navijača i čelnika. Ceh loših partija platiće aktuelni trener, Havi Grasija, koji će otići sa Mestalje čim se završi nadmetanje u Primeri, prema pisanju Mundo Deportiva.

Razlog otkaza se vidi iz aviona. Valensija će se ove sezone ponovo naći u nekoj zlatnoj sredini španske lige, trenutno zauzima tek 13. mesto na tabeli i to ne priliči imenu nekadašnjeg šampiona ove zemlje. Opstanak im ovoga puta nije ugrožen, ali od izlaska na međunarodnu scenu neće biti ništa.

Kao njegove zamene pominju se dvojica nekadašnjih trenera Slepih miševa. Prvi je Rafa Benitez, sa kojim je ovaj klub dva puta bio šampion i osvojio je UEFA kup pre 17 godina, a opcija je bivši strateg drugog tima Valensije, Migel Grau, koji je trenutno zapolsen u kiparskom Pafosu.

Ugovor sa Garsijom važi do leta 2022. godine, a po svemu sudeći rastanak će doći prevremeno, što znači da će Uroš Račić morati da se prilagodi na rad sa novim trenerom. Aktuelni je pre Valensije vodio Votford, Rubin, Malagu i Osasunu. Videćemo koja će mu biti sledeća stanica.

Video: Brani, a nema 4 prsta i skoro pola šake: Golman se vratio fudbalu posle nesreće na mašini za meso!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA