Verona primila tri gola za poluvreme, Lazovićev savršen gol iz "slobodnjaka" malo za goste

Srbin zatresao mrežu u 13. minutu, samo za utehu u porazu

  • 1
darko lazović

Foto: printscreen

Pisali smo nebrojeno puta već da je Darko Lazović "pronašao sebe" u Italiji, da igra fudbal života u Veroni, a to potvrđuje gotovo iz kola u kolo. Postiže golove, probija, asistira, jedan je od najstandardnijih i najboljih igrača hrvatskog trenera Igora Jurića, a novu bravuru sjajni Čačanin izveo je u subotu popodne na "Marasiju".

Verona povela već u 13. minutu evrogolom srpskog reprezentativca iz slobodnog udarca, ali je u nastavku doživela debakl, poražena je 3:1 i nastavila nisku loših rezultata.

Fenomenalno je Lazović naciljao metu, savršeno izveo udarac, prebacio "živi zid" i smestio loptu u bliži gornji ugao golmana Sampa Emila Audera. Ništa tu ovaj nije mogao, nije bio odbrane jer je Darko izveo savršen udarac iz te pozicije.

Sve je uradio kako treba naš fubaler, zalet, pravilan položaj tela, udarac. "Slobodnjak" kao iz udžbenika. Bio mu je ovo inače treći gol ove sezone.

 

Nastavak, tojest drugo poluvreme, je donelo totalni slom gostiju iz grada Romea i Julije. Đenovljani su preko Jankta, Gabijadinija i Torsbija preokrenuli utakmicu i naneli gostima peti poraz u poslednjih šest kola.

U isto vreme, u Kalabriji, novi poraz prežaljenog Kotonea i novi gol fenomenalnog napadača ovog tima, Simija.

Nigerijac je došao do svog 17. pogotka ove sezone, ali opet to nije bilo dovoljno ni za pozitivan rezultat. Udineze je slavio 2:1 preko vostrukog strelca, Arentinca Rodriga De Paula.

Serija A, 31. kolo

Krotone - Udineze 1:2

Sampdorija - Verona 3:1

Sasuolo - Fiorentina 18:00

Kaljari - Parma 20:45

Nedelja

Milan - Đenova 12:30

Atalanta - Juventus 15:00

Bolonja - Specija 15:00

Lacio - Benevento 15:00

Torino - Roma 18:00

Napoli - Inter 20:45

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA