Bufon ne želi u penziju: Stigao poziv iz Bergama, da li ćemo Điđija gledati na golu u Ligi šampiona?

Sve je otvoreno, ali je vrlo moguće da će doći do realizacije transfera

  • 2
Đanluiđi Bufon Foto: youtube/freekickerz

Došlo je vreme da se predstojećeg leta ponovo rastanu Juventus i Đanluiđi Bufon. Legendarni čuvar mreže neće u penziju, već nastoji da pronađe novi angažman, iako je napunio 43 godine. Daleko od toga da će neverovatni golman završiti u nekom nižerazrednom klubu, pošto je poziv došao od Atalante, koja će se vrlo moguće naći u Ligi šampiona.

Prema pisanju italijanske lokalne štampe, tim iz Bergama je uspostavio kontakt sa Bufonovim agentom, Silvanom Martinom oko mogućeg dogovora. Ono što je za čuvara mreže najvažnije ste da ne bi bio rezerva, već prvi golman “Boginje”.

Tako bi Marko Karneseki otišao u drugi plan barem na kratko, pošto je ideja ljudi iz Atalante da više nego dvostruko stariji Bufon bude njegov mentor i da ga pripremi za ono što ga čeka u budućnosti. Mladi Italijan je trenutno na pozajmici u Kremonezeu, a predviđa mu se blistava budućnost.

Faktički, to znači izvestan odlazak Pjerluiđija Golinija na leto iz kluba, a interesovanje za njega je ogromno. Uz pomenutu dvojicu, u klubu bi kao treći golman ostao Marko Sportijelo, a naravno da se u Begramu nadaju da neće doći do toga da on stane među stative.

Videćemo kakav će biti odgovor Bufona, mada nema sumnje da je ponuda izuzetno primamljive prirode, naročito ako Atalanta zaista zagazi u Ligu šampiona naredne sezone. Italijanski čuvar mreže bi na taj način postao živa legenda takmičenja.

Video: Utisci posle meča: Oba trenera kažu da su imali previše propuštenih šansi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    17. april 2021 | 15:46

    Svaka cast za karijeru, ali pretera ga covece....daj bre idi setaj po parkicima, pecaj, treniraj nekog, budi komentaror.

  • K4shin

    17. april 2021 | 15:57

    Trebao je da ide u penziju jos kad mu je gobelja dao gol!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA