≫ 

Obezbeđen ostanak jedne zvezde u PSŽ-u: Nejmar dogovorio saradnju sa Svecima do 2026. godine

Čeka se samo potpis Brazilca

  • 0
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Neki lepi dani su na pomolu u PSŽ-u. Klub se plasirao u polufinale Lige šampiona posle duže vremena, u prvenstvu pobedom protiv Sent Etjena može da priđe Lilu na bod zaostatka, a Radio Monte Karlo javlja da je dogovoren produžetak saradnje sa jednom od najvećih zvezda kluba – Nejmarom.

Brazilac je, kako oni tvrde, pristao na ponuđene uslove i obavezaće se na vernost Parižanima sve do 2026. godine. Ugovor je u rukama pravnika, a kako stvari stoje sve će biti gotovo već do kraja aprila, kada će sve biti zvanično potvrđeno.

Aktuelni ugovor koji je potpisan 2017. godine pri prelasku iz Barselone glasio je na 222.000.000 evra, a ističe na kraju tekuće takmičarske godine, baš kao i onaj Kilijana Embapea, ali je problem što sa Francuzom pregovori još traju i nije izvesno da li će se naći dogovor.

Neki su pisali da će Nejmar nazad za Barselonu, ali od toga nema ništa. Iako su ga mučile povrede, zbog čega je odigrao samo 13 utakmica u prvenstvu Francuske, u Ligi šampiona je bio jedan od najzaslužnijih za plasman u polufinale gde će se Sveci sastati sa Mančester sitijem.

>>> Inter je stavio ruku na Skudeto, i u preostalih osam kola treba samo da privede posao kraju. Ali večeras (20.45) gostuje Napoliju koji se grčevito bori za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 2,45, na keca 2,95, na iks 3,30, dok je na GG3+ kvota 2,05. Pogledajete sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

Video: Neverovatne odbrane Stojkovića kojim je sprečio šokantno vođstvo Mačve od 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA