≫ 

Dao gol Borjanu sa pola terena, sada je bivši igrač Čuke upisao i prvenac u MLS

Stojanović "probio led" u dresu Čikaga

  • 0

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović psotighao je svoj prvenac u MLS, u dresu Čikago Fajera za koji je potpisao još početkom 2020. godine!

Međutim, Stojanoviću je ovo tek treći meč za Čikago s obzirom na to da je po njegovom dolasku krenula pandemija korona virusa, a zatim je zaradio i povredu koja ga je odvojila sa terena.

Stojanović je gol za Čikago dao u 11. minutu meča protiv Nju Inglanda, i to za vođstvo od 2:0, ali je domaćin već do poluvremena istopio tu prednost i meč je na kraju završen rezultatom 2:2.

Inače, Stojanovića mnogi pamte po onom golu protiv Crvene zvezde krajem 2019. godine. Golu koji je dao Milanu Borjanu sa pola terena, a isti je na kraju proglašen i za najbolji u sezoni 2019/20.

>>> Sa samo bodom više od Reala i dva od Barselone, Atletiko je sebe doveo u poziciju da mu je svaki meč presudan, pa tako i ovaj današnji (16.15) protiv Eibara koji je viđen za ispadanje iz lige. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&0-2 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Eibar.

U nastavku možete i pogledati i taj Lukin gol na Marakani kom su aplaudirali i navijači Zvezde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA