≫ 

Mesi ušao u istoriju Kupa Kralja, ovo niko nije uradio za 119 godina!

Argentinac nastavio da ispisuje rekorde...

  • 6
Spain Soccer Copa del Rey Final

Angel Fernandez

Sa četiri gola za 12 minuta, fudbaleri Barselone pobedili su u subotu veče Atletik Bilbao u finalu Kupa Kralja (4:0) i tako došli do prvog trofeja u sezoni!

A dva od ta četiri gola postigao je Argentinac Lionel Mesi koji je, nakon pnog u 68. za vođstvo od 3:0, ušao u istoriju takmičenja kao prvi igrač koji je za 119 godina tresao mrežu u sedam različitih finala.

Mesi je u tom 68. minutu izveo pravu malu magiju, a tokom solo prodora asistencijom mu je pomogao i Frenki de Jong koji je takođe bio jedan od heroja.

Holanđanin je najpre u 60. minutu asistirao Grizmanu za vodeći gol, da bi zatim i tri minuta kasnije sam duplirao vođstvo. Konačan rezultat postavio je Mesi u 72. minutu.

Barsa sada ima 31 osvojen trofej Kupa Kralja, dok je Bilbao ostao na 23. Zanimljivo, tim iz Baskije je pre dve sedmice izgubio još jedno finale Kupa, ono odloženo iz 2020. protiv Sosijedada.

>>> Inter je stavio ruku na Skudeto, i u preostalih osam kola treba samo da privede posao kraju. Ali večeras (20.45) gostuje Napoliju koji se grčevito bori za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 2,45, na keca 2,95, na iks 3,30, dok je na GG3+ kvota 2,05. Pogledajete sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

U nastavku pogledajte i golove sa meča Barselona - Atletik Bilbao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic

    18. april 2021 | 09:42

    To imJe sve ove godine, doma su dobili 4 komada od psg, real ih je napunio sad u derbiju za titulu. Tako da Leo moze da ide na Ibizu polako i na odmor za njega je sezona endddddd!!

  • EL NINJO

    18. april 2021 | 09:16

    To im je sve što će osvojiti. Isto ih čeka I narednih godina. Igrački kadar nikad lošiji, a mogućnost za kupovinu kvalitetnijih pojačanja je u domenu naučne fantastike.

  • Saša

    18. april 2021 | 14:05

    Pele, Maradona, mesi... Tri kralja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA