Ivanić: Ne pamtim ovakav meč na Marakani!

Strelac pobedonosnog gola za Zvezdu protiv Radnika ističe koliko je taj duel bio zanimljiv i neizvestan

  • 15
Mirko Ivanić, Dejan Stanković Foto: crvenazvezdafk

Iako je sredinom drugog poluvremena promašio penal pri rezultatu 1:1, vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić doneo je svom timu trijumf protiv Radnika iz Surudlice golom u 86. minutu!

Zvezda je na tom susretu promašila dva penala, prvi Filipo Falko u prvom poluvremenu, da bi Surduličani imali gol viška na pauzi. Međutim, Sanogo i pomenuti Ivanić su doneli nova tri boda crveno-belima.

- Zaista jedna sjajna i zanimljiva utakmica. Ne pamtim kad smo na našem stadionu imali ovako zanimljiv i neizvestan meč. Stvorili smo dosta šansi, ali nismo uspeli da ih realizujemo, a nažalost smo promašili i dva jedanaesterca. Međutim, nismo odustajali nijednog trenutka, verovali smo u sebe i na kraju zasluženo slavili. Zbog ovakvih utakmica fudbal je najinteresantniji sport – rekao je Ivanić.

Vezista je naglasio i koliko je crveno-belima značajan niz od dvadeset uzastopnih pobeda, kao i koji je cilj Zvezde u nastavku sezone.

- Imali smo veliku želju da nastavimo niz pobeda, zbog prethodnog truda koji smo uložili. Naš cilj je da pobedimo sve utakmice do kraja prvenstva, kao i da osvojimo Kup Srbije. Bez obzira na sve imamo svoje želje i ciljeve kojima težimo i nećemo ni milimetar popustiti od toga – zaključio je Ivanić.

>>> Juventus se ozbiljno igra sa ugledom i postoji šansa da sledeće sezone ne igra u Ligi šampiona - ako danas (15.00) ne pobedi Atalantu u Bergamu moguće je da sklizne na 5. mesto. Muka za Staru damu je u tome što se i Atalanta bori za istu stvar i ima samo bod manje od nje. Kvota na keca i dvojku je ista - 2,65, dok je iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    18. april 2021 | 09:41

    Momci svaka čast, odlična utakmica posle duže vremena.

  • M.D.

    18. april 2021 | 08:32

    Niste promašili penale,nego vam je golman odbranio.Što se tiče vaših želja,bez pomoći sudija nisu ostvarljive.

  • ZALE GROBAR

    18. april 2021 | 08:39

    Hahahaha, da imaš obraza Ivaniću, sve bi mogao da kažeš o čemu se radi. Smešno je kazniti NEBITNE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA