≫ 

Veliki gest Jovića i ostalih saigrača, Real uštedeo ogroman novac

"Kraljevski klub" neće morati da isplati jedan od bonusa i tako će ostaviti u kasi 30 miliona

  • 4
Luka Jović, Zinedin Zidan Foto: Profimedia

Fudbaleri Reala iz Madrida, među kojima je i srpski napadač Luka Jović, odlučili su da pomognu klubu u teškoj finansijskoj situaciji!

Naime, španski meidji tvrde da su igrači Reala odlučili da se odreknu bonusa koji ih sleduje ukoliko osvoje Ligu šampiona ili Primeru - što, prema nekim procenama, iznosi oko 30 miliona evra.

Ovo nije jedina vrsta pomoći, jer su Realovi igračio tokom sezone pristali i na smanjenje plate zbog čega je klub uštedio oko 40 miliona evra. Uz ovih 30, naravno ukoliko bude potrebe da se isplaćuje, "kraljevski klub" će na igračima uštedeti čak 70 miliona ove sezone.

Real ove sezone ima priliku da uzme trofej i u LŠ i u Primeri. U domaćem šampionatu trenutno su drugi, sa bodom manje od Atletika i jednim više od Barselone. S druge strane, igraju polufinale LŠ sa Čelsijem.

Dodaćemo i to da je Jović ove sezone odigrao četiri meča u Primeri za Real, dok je samo jednom nastupao u LŠ pre nego što se na polusezoni preselio u Ajntraht na pozajmicu.

>>> Pobeda u El Klasiku, plasmanu polufinale Lige šampiona… Realu je baš krenulo, a kako ima samo bod manje od Atletika, nameračio se i na titulu. Večeras (21.00) gostuje Hetafeu i samo pobeda dolazi u obzir, a kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Real Madrid.

Video: Luka Jović dominirao na treningu Reala: Naoštren je da konačno pokaže pun potencijal u Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    18. april 2021 | 10:06

    Nece osvojiti ni jedno ni drugo...

  • EL NINJO

    18. april 2021 | 12:43

    Odriču se para, u korist čega? Oni štede a klub planira da kupi Mbapea 🤔

  • Bosanac

    18. april 2021 | 13:25

    Klub u krizi a stadion renoviraju, koji kosta preko 300 miliona Eura, ko je ovdje lud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA