≫ 

Hoće li Lalatović voditi Vojvodinu protiv Partizana?

Trener Novosađanja ima zdravstvenih problema pred duel polufinala Kupa

  • 6
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Prošle sezone su igrali finale Kupa Srbije, u ovoj tekućoj Vojvodina i Partizan u sredu (19.05) će odmeriti snage u polufinalu najmasovnijeg nakmičenja!

Voša će biti domaćin, ali je pitanje hoće li sa klupe imati pomoć prvog trenera Nenada Lalatovića koji u subotu zbog bolesti nije vodio "Lale" u Bačkoj Palanci.

Razlog - imao je povišenu temperaturu i nije se osećao dobro, tvrdi doktor Vojvodine Borko Vukosav za "Sportski žurnal."

- Lalatovićevo opšte stanje jasno je svedočilo da je za njega bolje da ne putuje u Bačku Palanku, dok je Drinčićev izostanak bio preventivne prirode, pošto ništa nismo želeli da rizikujemo. Videćemo kako će se stvari razvijati u danima koji slede.

Vojvodina je i bez Lalatovića slavila protiv Bačke rezultatom 2:1, a dvostruki strelac za goste bio je Miodrag Gemović koji je najavio i meč sa crno-belima.

- Partizan je u odličnoj formi ovog proleća, ali mislim da nisu mnogo jači nego proletos. Kup je specifičan i tu nema pravila, jer jedna sitnica određuje tok meča i rešava pitanje pobednika i plasmana u narednu rundu. Za nas je veoma važno što igramo u Novom Sadu. Žao mi je što naši navijači neće biti tu da nam pomognu, njihova podrška bila bi nam od ogromnog značaja, jer će ovo biti prava ratna utakmica – ističe Gemović.

Miodrag Gemović Foto: Marko Jovanović

Prošlogodišnjeg šampiona u Kupu Srbije odlučili su penali, a upravo je Gemović bio jedan od heroja, pošto je pogodio mrežu čuvenom „panjenkom“.

Penali su lutrija, jako je bitno ostati pribran i smiren u trenucima odluke. Ne bih se bunio da opet pobedimo na penale, najbitnije je da uđemo u finale, jer bi to bila kruna ove sezone. Za Vojvodinu, za igrače, za navijače i sve u našem klubu, ovo je najvažniji meč u ovoj sezoni.

>>> Sa samo bodom više od Reala i dva od Barselone, Atletiko je sebe doveo u poziciju da mu je svaki meč presudan, pa tako i ovaj današnji (16.15) protiv Eibara koji je viđen za ispadanje iz lige. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&0-2 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Eibar.

Video: Žabica prevarila golmana Spartaka, Lalatović se zahvaljivao prema nebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džek

    18. april 2021 | 09:54

    Otkad se oglasila UEFA nije mu dobro

  • LA VERITA

    18. april 2021 | 10:45

    E moj GEMOVICU : ratna utakmica. Vi bi da se bijete. Ovo sve ide u korist Lalatovog tima njegove zvezde. Ma nista vam ne pomaze.

  • ZZ

    18. april 2021 | 10:09

    Možda ga opet boli stomak?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA