Lazović dao golčinu iz slobodnjaka, pa Italijanima pomenuo i Zvezdu

Srpski vezista se prisetio da je na Marakani izvodio slobodne udarce

  • 1

Gol Darka Lazovića iz slobodnog udarca protiv Sampdorije obeležio je subotnje utakmice Serije A, mada njegov pogodak nije doneo Veroni ništa gledajući tabelu!

Tim iz Đenove je preokrenuo i drugom poluvremenu i trijumfovao je sa 3:1, a Lazović je posle meča za italijanske medije pričao malo o slobodnim udarcima.

Tom prilikom srpski reprezentativac je pomenuo i CRvenu zvezdu za koju je igrao pre nego što je stigao u Seriju A:

- Poraz uvek boli, pogotovo što nam je išlo dobro. Morali smo da zatvorimo meč posle prvog poluvremena, u drugom su oni bolje ušli i zasluženo slavili. Srećan sam zbog gola, ali su i rezultati važni i zato moramo što bolje da se pripremimo za sledeći meč - rekao je Lazović i dodao:

- Svako malo ostajem na treningu i vežbam slobodne udarce. Šutirao sam ih dok sam igrao u Crvenoj zvezdi, pre dolaska u Italiju, a u timu sada imamo i Velosa i Dimarka koji su takođe odlični izvođači.

Verona u vanrednom kolu u utorak dočekuje Fjorentinu kojoj možda i gori pod nogama s obzirom na to da imaju samo pet bodova više od opasne zone. S druge strane, Lazovićev tim ima 41 bod i nalazi se na sredini.

>>> Juventus se ozbiljno igra sa ugledom i postoji šansa da sledeće sezone ne igra u Ligi šampiona - ako danas (15.00) ne pobedi Atalantu u Bergamu moguće je da sklizne na 5. mesto. Muka za Staru damu je u tome što se i Atalanta bori za istu stvar i ima samo bod manje od nje. Kvota na keca i dvojku je ista - 2,65, dok je iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vojo

    18. april 2021 | 14:10

    Jednom Zvezdas jednom Srbin to se ne placa parama🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA