Oglasio se "mlađi brat": Svi klubovi iz Čačka da istupe iz liga, ako Borac to učini

- Danas je žrtva Borac, a sutra možda bilo ko od nas - upozoravaju iz FK Remont

  • 3
borac čačak Foto: Youtube/Prva liga Srbija

FK Remont iz Čačka, srpskoligaš, podržao je starijeg brata FK Borac 1926, koji je, po njihovoj oceni, nepravedno kažnjen za nameštanje utakmice, i pozvao sve klubove u tom gradu da istupe iz ligaških takmičenja ukoliko to učini i Borac.

Iz Remonta su naveli da je Borac "brzopotezno" kažnjen, bez utvrđivanja stvarnog krivca i kažnjavanja onih koji su odgovorni za nameštanje utakmica, ukoliko ih je bilo.

- Svako lomljenje situacije preko kolena, donošenje odluka bez prethodnog postupka, uzimanja izjava i utvrđivanja krivice, danas se dogodilo Borcu 1926, a sutra može bilo kome od nas. Stoga pozivamo sve klubove grada Čačka da se pridruže i ukoliko FK Borac 1926 istupi iz lige, učine isto Mi ćemo u svakom slučaju slediti primer našeg većeg brata - navodi se saopštenju FK Remont.

Ovakva reakcija usledila je nakon što su fudbaleri Borca na utakmici Prve lige Srbije u Kragujevcu u znak protesta nastupili sa sedam igrača, a posle povrede jednog od njih meč je prekinut, a pobeda će za zelenim stolom biti dodeljena Radničkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hajde

    18. april 2021 | 14:21

    Evo vam danas dobi Rad u gostima. Ako ostanu nekaznjeni za ovo znate koliko je sati.

  • Grunf

    18. april 2021 | 14:47

    Idite slobodno. To što vi radite neće nam nedostajati.

  • Milos

    18. april 2021 | 16:44

    Niste se oglasavali kada su igraci Borca strajkovali jer nisu primali plate.To je,valjda,u redu?Treba vas ugasiti zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA