≫ 

Izdvojili smo sve sporne situacije sa utakmica Super i Prve lige za koje se sumnja da su nameštene

Disciplinski organi FSS-a će sigurno imati pune ruke posla

  • 19

Srpski fudbal proteklih dana potresa velika afera u vezi nameštanja utakmica Super i Prve lige Srbije, i to posle sugestije iz UEFA koja je imala saznanja o ilegalnom klađenju i nečasnim radnjama na našim terenima.

Dva kluba iz drugoligaškog ranga, Borac iz Čačka i Jagodina su ekspresno kažnjeni oduzimanjem bodova, ali je prema najavama, to tek vrh ledenog brega jer postoji sumnja da ima još nekoliko klubova čije su utakmice bile nameštene i to u superligaškom rangu.

Iako iz FSS-a nisu želeli da potvrde o kojim se još utakmicama radi, pod velom "tajnosti istrage", dnevni list Danas je nedavno objavio da je po sumnjom šest superligaških mečeva u kojima su učestvovali: Proleter Novi Sad, Rad, Mačva, Novi Pazar, Zlatibor, Randički Niš, Vojvodina, Mladost Lučani...

Uostalom, samo ovog vikenda imali smo slučaj da su dve utakmice elitnog ranga, Spartak - Napredak i Zlatibor - Rad, sklonjene iz ponuda kladionica zbog olakog pada kvote na pobede gostiju koji se bore za opstanak.

Naravno, pošto živimo u eri tehnike uvek postoje snimci ponašanja aktera na utakmicama koji sugerišu da nešto nije bilo u redu, a mi smo za vas izdvojili sporne detalje sa pomenutih utakmica (koje možete videti na početku teksta) za koje postoji sumnja.

Video: Vučić: Ne mogu da verujem da Kokeza neće na poligraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    18. april 2021 | 16:14

    Sve dok ne kaznite Zvezdu za nameštanje potplaćivanje sudija neće biti ništa. Svi su napali lasice dobre mace i nejake životinjice a lisica meso jede. Samo da bi se sakrile mutne radnje koje prave čelnici Fudbalskog Saveza u korist Zvezde napadaju i kažnjavaju nedužne klubove jer nema ko da ih štiti kao državnu mezimicu.

  • Paja

    18. april 2021 | 14:52

    Nista sporno ne vidim ovde sem vanserijskog fudbala vrhunskog kvaliteta...

  • Dziki

    18. april 2021 | 14:41

    Sramota me je naseg fudbala. Ovo je namesteno kao kuca, sve izdvojeno. Nadam se da ce ih savez sve debelo kazniti jer ovo je ocaj ,ruglo srpskog fudbala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA