≫ 

Čuka gubila, pa sa igračem manje dobila Novi Pazar: Evrogol Savića i 2 pogotka za 60 sekundi

Brđani od 60. minjuta igrali bez Kamenovića, ali su u 78. i 79. rešili pitanje pobednika

  • 2

Evrogolom u finišu prvog poluvremena protiv Novog Pazara, vezista Čukaričkog Milan Savić kandidovao se za pogodak 32. kola Superlige Srbije!

Savić je najavio preokret Čukaričkog koji je gubio od 21. minuta, ali je "blickrigom" u drugog poluvremenu i sa dva gola za 60 sekundi stigao do velikog trijumfa.

Trijumfa koji je ostvaren sa igračem manje, jer su Brđani skoro celo drugo poluvreme igrali sa igračem manje posle crvenog kartona Dimitrija Kamenovića.

Malo posle tog crvenog za Kamenovića u 60. minutu videli smo i incident na terenu, kada su igrači oba tima izgubili živce i krerali bespotreban sukob. Kao i golove Srđana Mijailovića i Đorđa Jovanovića u 78. i 79. minutu.

Što se tiče gola Savića, u njega kao da je ušao duh Lea Mesija u tom 44. minutu, nakon što je primio loptu na desnoj strani, napravio dribling i nekoliko koraka napred, te sa ivice kaznenog prostora poslao loptu na suprotnu stranu gola domaćeg tima.

Bila je to, na neki način, i nagrada za Savića koji je samo nekoliko minuta ranije takođe tresao mrežu - ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda.

Čuka je ovim trijumfom nastavil trku sa Vojvodinom za to 3. mesto, dok je Novi Pazar sada prvi ispod crte koja deli sigurno zonu od zone ispadanja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA