Ludnica u Parizu, Ikardi ne da titulu! Argentinac golom u 95. srušio Sent Etjen i obradovao zvezdaše

Sveci se namučili u derbiju 33. kola...

  • 0

Šampionsku trku u Francuskoj u kojoj Pari Sen Žermen posle nekoliko godina muku muči da odbrani krunu pomno prate ovih dana i navijači Crvene zvezde.

Da bi lider Superlige počeo kvalifikacije za Ligu šampiona iz drugog kola od leta, potrebno je da Sveci budu prvi ili drugi u Ligi 1, a korak u tom smeru je i teško izvojevana pobeda na "Parku prinčeva" protiv Sent Etjena u derbiju od 3:2 i to u 95. minutu.

Trener PSŽ-a Maurisio Poketino nije mogao na ovom meču da računa na Nejmara, ali i kapitena Markinjosa i sjajnog golmana Kejlora Navasa.

Nekompletan sastav i hrabri gosti iz Sent Etjena kao da su oduzeli onu prepoznatljivost u igri Svetaca, pa su do finiša meča domaćini strepeli za pobedu. Zapravo ništa vredno pomena nismo ni videli sve do 78. minuta kada je počeo pravi golgeterski obračun i triler od pet golova.

Gosti su poveli preko Buange, a samo minut kasnije Embape je izjednačio na 1:1. Sjajni napadač Svetaca je totalno preokrenuo rezultat u 87. iz penala, ali je u 92. minutu Amuma umalo šokirao prazan stadion u Parizu pogotkom za 2:2.

Ipak, uporni Sveci su stigli do pobede i to zahvaljujući Mauru Ikardiju koji je glavom na centaršut Di Marije u 95. postavio konačnih 3:2, pa PSŽ sada ima samo bod manje od lidera Lila i realne šanse da odbrani titulu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA