≫ 

Atalanta bacila Juve na kolena, "poker" Mihine Bolonje, SMS asistirao u goleadi Lacija i Beneventa

Neverovatna goleada je viđena u Rimu gde je Lacio slavio sa neverovatnih 5:3 protiv Beneventa! Viđeni su golovi, promašen penal, poništen pogodak i dva autogola - šta više fudbal može da ponudi!

  • 1
Serija A

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Atalante su se konačno dočepali treće pozicije, i to na kakav način! Domaćin je u Bergamu savladao aktuelnog prvaka Juventusa sa 1:0 u 31. kolu i pretekao ga na tabeli Serije A.

Kada se pogleda statistika, može se reći da je najrealnija bila podela bodova između Atalante i Juventusa. "Stara dama" je držala više loptu u nogama, ali nije stvarala više prilika.

Zato je tri minuta pre kraja susreta stigla kazna od sjajnog Malinovskog koji je primio pas od Iličića, uputio šut sa ivice kaznenog prostora, te je lopta na putu do gola zakačila jednog defanzivca Juvea i završila u mreži.

Ispostaviće se, konačnih 1:0 i pobeda tima iz Bergama koji je sada gurnula Juventus na četvrtu poziciju i sada je mesto u Ligi šampiona prilično uzdrmano.

Serija A

Foto: Tanjug/AP

Fenomenalnu partiju odigrala je Bolonja, koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović. Mihini puleni su na svom stadionu slavili sa 4:1 protiv Specije i čini se da opstanak uopšte nije više ni tema na "Renatu Dalari".

Orsolini i Barou su golovima u 12. i 18. minutu najavili trijumf, a do poluvremena je Ismajili ipak bacio sumnju na laku pobedu. Ipak, na scenu stupa Svanberg koji sa pogocima u 54. i 60. minutu pre kraja susreta daje znak za slavlje Bolonji.

Neverovatna goleada je viđena u Rimu gde je Lacio slavio sa neverovatnih 5:3 protiv Beneventa! Viđeni su golovi, promašen penal, poništen pogodak i dva autogola - šta više fudbal može da ponudi!

Serija A

Foto: Tanjug/AP

U 10. minutu je upravo Depaoli postigao autogol za vođstvo Rimljana, a deset minuta kasnije je to potvrdio Ćiro Imobile koji je iskoristio asistenciju srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića koji je odigrao čitav duel.

Dva puta se tresla mreža do kraja poluvremena. Korea je iz penala bio precizan u 36. minutu, dok je Sau u poslednjim sekundama prvog dela igre smanjio na 3:1.

Koliko su igrači Beneventa naškodili sami sebi, vidi se iz još jednog autogola, a sada je Montipo savladao svog golmana u 48. minutu. Ludilo se nastavilo sedam minuta kasnije kada je Imobile promašio jedanaesterac, da bi Viola smanjio na 4:2 u 63. minutu.

Poništen gol Lapaduli ipak je bio kompezovan pet minuta pre kraja kada je iskusni štoper Glik dao nadu da gosti mogu makar do jednog boda i pored samopovređivanja. Ipak, to se nije desilo, a iskupio se Imobile za promašen penal u šestom minutu nadoknade kada je postavio konačnih 5:3.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Gol Čuke: Strelac Srđan Mijailović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA