Nekadašnji fudbaler Partizana i Zvezde se obrukao: Loptu sa penala na Čairu poslao do niške tvrđave

Ogroman promašaj Petra Đuričkovića, koji se može izdvojiti kao zaista komičan detalj

  • 2

Radnički iz Niša i Javor igraju na jugu Srbije veoma važan susret u borbi za opstanak u Linglong Superligi Srbije. I jednima i drugima gori pod nogama u završnici sezone, pa će im svaki bod do kraja biti od velikog značaja.

A u Nišu će se sigurno ljutiti na nekoga iz svojih redova. Naime, Petar Đuričković je u 39. minutu utakmice imao idealnu priliku da dovede domaće u prednost nakon što je Novak Simović svirao kazneni udarac. Prišao je lopti, lepo se zaleteo, ali...

Njegov udarac je završio daleko preko prečke! Bio je to ogroman, zaista katastrofalan promašaj, pa u šali možemo reći da je lopta sa "Čaira" sigurno došla i do niške tvrđave.

Uostalom pogledajte i sami o čemu je reč u videu koji se nalazi na početku ove vesti. Jedan od većih promašaja Superlige ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    18. april 2021 | 20:25

    A zasto je poslao loptu preko gola????? Ljudi vece lakrdije nisam video. Napredak 2,Indjiji bod, Lucani 2 ulaze u sigurnu zonu mislim ovo vise nema veze sa fudbalom. Realno gledano Nis-Javor 2 razlike za domacine po kvalitetu, Metalac isto tako, Spartak minimum realno 3-0 dajte vise hapsite tu gamad zatvarajte to ovo je BRUKA I SRAMOTA VISE kad vidi covek rezultate smesno

  • Lord

    19. april 2021 | 10:35

    Pa dokle vise ove namestaljke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA