Saša Zdjelar pred polufinale Kupa u Novom Sadu: Mečevi sa Vojvodinom su uvek posebni

Rival ima dobar tim i trenera, ali teren će biti jedino merilo, kaže vezista Partizana

  • 2
Saša Zdjelar

Foto: Nikola Tomić

Ako se za jedan meč, u drugom po važnosti takmičenju u Srbiji, može reći da je finale pre finala, onda je to svakako predstojeći duel Vojvodine i Partizana u polufinalu Kupa Srbije, koji se igra u sredu od 19.05 časova na stadionu "Karađorđe". Oba tima imaju velike motive, Novosađani kao branioci trofeja, dok crno-beli traže "vaučer" za utešni pehar i to protiv rivala od koga su prošle godine izgubili u Nišu.

Upravo te činjenice, podsećanje na turobnu sezonu, dodatno alarmiraju sve u Humskoj, pa i Sašu Zdjelara, koji gaji respekt prema "lalama", ali veruje u crno-bele.

- Pred utakmice nalik predstojećoj sa Vojvodinom se nikada ne iskače "pred rudu", niti smo mi ekipa koja je ikada davala pompezne najave. To nije bio naš stil ni tokom prvenstva, a ni sada kada se igra polufinale Kupa Srbije. Utakmice u Kupu su uvek teške, posebne, jer se igra na ispadanje i na njima svaka sekunda odlučuje, što smo, recimo, mogli da vidimo i u minulom večitom derbiju - kaže Saša Zdjelar.

O rivalu iz Novog Sada iskusni vezista ima samo reči hvale.

- Vojvodina ima dobar tim, trenera Nenada Lalatovića koji zna kako da motiviše igrače, a posebno pred mečeve sa Partizanom. Igrali smo sa njima i u Kupu i u prvenstvu i jedina poruka je da nema opuštanja. Za sve ostalo će teren biti merilo. Vrlo smo svesni ozbiljnosti utakmice, gostujućeg terena i spremamo se ozbiljno, kao i za svaku utakmicu - zakčjučio je Saša Zdjelar.

Video: Utisci posle meča: Oba trenera kažu da su imali previše propuštenih šansi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA