Dobre vesti za Partizan: Marković se oporavio, spreman je za Vojvodinu!

Defanzivac se posle povrede lože vratio u normalan trenažni proces i zauzeće svoje mesto u odbrani

  • 1
svetozar marković

Foto: MN Press

Nije bilo svejedno stručnom štabu Partizana kada se Svetozar Marković uhvatio za zadnju ložu, na zagrevanju pred meč sa Radničkim i to ne zbog činjenice da defanzivac ne može na teren protiv Nišlija, već zbog polufinalnog duela sa Vojvodinom. Na sreću i Partizana, ali i samog igrača, Marković se u potpunosti oporavio i biće spreman za utakmicu sa Novosađanima, saznaje Telegraf.

Odmah posle pomenute prvenstvene utakmice sa Radničkim, Marković je podvrgnut dijagnostici, gde je utvrđeno da mišić zadnje lože nije pukao, već da je "nategnut". Fudbaler je odmah počeo sa terapijom i oporavkom, a pošteđen je i rada nekoliko dana, da bi potom počeo sa individualnim treninzima, koje su nadzirali kondicioni treneri crno-belih.

Na kraju se sve srećno završilo po Partizan, fudbaler se vratio u normalan trenažni proces i biće spreman za utakmicu za Kup utakmicu Vojvodinom, koja se igra u sredu od 19.05 časova na stadiinu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Video: Zbog ovoga je stigla prijava iz UEFA: Najsmešniji penal u istoriji nameštenih utakmica u Srbiji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA