≫ 

Izbacivanje Reala, Česija i Sitija glavna tema novog sastanka UEFA, hoće li PSŽ biti prvak Evrope?

Detaljnije ćemo saznati u petak

  • 4
liga šampiona FK Bajern FC Bayern - PSG Foto: Tanjug/AP

Iako je predsednik UEFA Aleksander Čeferin tokom dana rekao da će se tekuća sezona Lige šampiona završiti normalnim tokom, član Izvršnog odbora Evropske kuće fudbala Jesper Meler traži izbacivanje polufinalista koji su u međuvremenu osnovali Superligu!

Meler je u intervjuu za danske medije istakao da će UEFA u petak održati novi sastanak i da očekuje da se Čelsi, Real i Mančester Siti izbace iz takmičenja.

- Klubovi moraju da budu izbačeni. Očekujem da se to dogodi u petak. A, onda moramo da nađemo način kako da završimo ovu sezonu Lige šampiona - rekao je Meler koji je, inače, predsednik danskog saveza.

Ukoliko pomenuta tri kluba budu izbačeni, to bi moglo da znači da će PSŽ možda već u petak biti novi prvak Evrope. Mada bi to definitivno bio presedan...

Inače, što se tiče Pari Sen Žermena, oni su trenutno odbili ulazak u Superligu, a njihov predsednik Naser El Kelaifi je poručio da će svim silama pomoći UEFA da kao pobednici izađu iz ove situacije.

Pored PSŽ-a, poziv Superlige odbili su Bajern, Dortmund, Lajpcig, Porto i Lion.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA