Prozivke na račun Juventusa: Šta će oni u Superligi kada su u LŠ ispadali od Liona, Ajaksa i Porta?

Stale Solbaken "nagazio" Anjelija

  • 5
Stale Solbaken

Foto: MN press

Norveški selektor Stale Solbaken žestoko je napao predsednika Juventusa Andreu Anjelija zbog osnivanja Superlige Evrope!

Solbaken, koji je donedavno bio trener Kopenhagena, nije štedeo reči na račun Italijana koji je bio jedan od glavnih protagonista stvaranja novog takmičenja.

- Anjeli je bio vođa cele ove ideje godinama unazad. A zašto? Zbog čega je, dođavola, Juventus deo te lige kad su ga poslednjih godina iz LŠ izbacivali Lion, Porto i Ajaks? Šta oni traže tu? A tek Totenhem i Arsenal. Pa oni trenutno nisu ni mežu 30 najboljih klubova u Evropi - poručio je Solbaken.

Pomenućemo i to da je Anjelija poprilično isporozivao i predsednik UEFA Aleksander Čeferin koji ga je nazvao zmijom, iako mu je pre dve godine čak krstio i ćerkicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    19. april 2021 | 20:21

    Neka formiraju ionako kada igraju sa slabijim timovima a bude egal sudije im pomazu! Realu juventusu se pomaze godinama! Srećan im put! Ispočetka će ih gledati puni stadioni a onda će godinama biti sve manje publike! Izbaciti ih iz nacionalnih liga pa neka igraju izmedu sebe! Pa kada kao u engleskoj ne budu imali 38 utakmica gde su puni stadioni igraće novogormiranu ligu gde će gledanost opasti! Srećan im put ja ih neću gledati

  • Matori krelac

    19. april 2021 | 20:23

    Kada se sport pretvori u biznis tu više sporta nema. Trebalo je da ostarim da bih to shvatio i od tada pratim samo amaterske sportove. Ako pogledate 'Montevideo Bog te video' biće vam jasno šta pričam.

  • basu se nasekirali

    19. april 2021 | 20:30

    juventus vredi 750 miliona $

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA