≫ 

Liverpul u 87. minutu ostao bez pobede u istorijskom meču

Lids zasluženo stigao do boda koji definitivno više njemu značu

  • 2
Lids - Liverpul Foto: AP/Tanjug

Da fudbal u ponedeljak nije doživeo žestok udarac najavom nove Superlige Evrope, sada bi mogli da pričamo o kiksu Liverpula u borbi za Ligu šampiona!

Ovako, remi protiv Lidsa na Eland Roudu (1:1) nema neku rezultatsku vrednost za Redse koji su jedan od 12 osnivača pomenute Superlige i koji svakako sledeće sezone neće igrati UEFA takmičenja.

Međutim, ovaj meč će ostati upisan kao istorijski, odnosno prvi meč koji je neka od 12 odbeglih ekipa odigrala posle odluke da napuste UEFA, a taj nerešen rezultat  i te kako igra domaćinu koji bi sledeće sezone mogao da se nađe u LŠ s obzirom da je Liverpul, Čelsi, Arsenal, Totenhem i dva Mančestera neće igrati.

Poveo je Liverpul u 31. minutu golom Sadia Manea, ali je domaćin došao do izjednačenja u 87. nakon što je Ljorente odlično skočio posle kornera.

Između ta dva gola videli smo nekoliko odličnih prilika na obe strane, a pravo je čudo što je Alison tek u finišu kapitulirao. S druge strane, Salah je na 1:0 mogao da reši pitanje pobednika u šinišu meča.

Vredi pomenuti i to da su igrači Lidsa nosili majice protiv Superlige pred samu utakmicu, dok su Liverpulovi odbili da im se priključe. Doduše, logično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA