Degenek odbio ponudu iz Singapura, Zvezda će morati da traži novu destinaciju za svog defanzivca

To znači da nema ništa od planiranih 1.700.000 evra koliko su ponudili Lajonsi

  • 4
degenek.jpg Foto: Printscreen Instagram / milosdegenek

Crvena zvezda je mogla dobro da zaradi na prodaji Miloša Degeneka, dobila je ponudu vrednu čak 1.700.000 evra, rešila je da je prihvati, ali se transfer na kraju izjalovio, te od novca neće biti ništa.

Razlog je taj što je Degenek odbio ponudu, jer ne želi da nastupa u Singapuru i želi negde drugde da gradi svoju fudbalsku karijeru, preneo je "Sportski žurnal". Fudbaler Zvezde nije želeo da se seli na daleki istok Azije, u kojem fudbal nije nešto preterano kvalitetan.

Ponuda je došla od bogatog kluba pod nazivom Lajon siti, nudili su mu veoma dobre uslove, visoku platu, ali ni to nije uspelo da privoli defanzivnca Zvezde da pređe u Singapur, što znači da će crveno-beli morati da nađu drugi način da zarazde novac, posebno zbog činjenice da se planira dovođenje Aleksandra Dragovića.

Za štopera Leverkuzena zainteresovane su još neke strane pa neće biti lako ubediti ga da pređe baš u Crvenu zvezdu, a što se Degeneka tiče on je u dresu crveno-belih proveo već 110 mečeva, za čije vreme je postigao tri gola i najvažniji mu je onaj protiv Jang Bojsa, koji je omogućio ulazak u Ligu šampiona.

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ToX

    20. april 2021 | 09:03

    СИНГАПУРЋАНИ😂😂😂

  • Manjača

    20. april 2021 | 09:04

    Sledeca destinacija Tajland

  • godpodar prsljenova

    20. april 2021 | 10:05

    Dobbar je i singapur iz kakvog cirkus kluba odlazis..samo pazi da opet tamo ne naletis na nekog partizanovca pa da ti prsljenove zeznu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA