Infantino upozorio klubove Superlige: Moraće da snose posledice, mnogo bacaju za kratkoročnu korist

Predsednik FIFA usprotivio se stvaranju Superlige

  • 2
Đani Infantino

Printskrin: UEFA

Predsednik FIFA, Đani Infantino, govorio je na kongresu UEFA, gde se usprotivio stvaranju Superlige Evrope i istakao je da će klubovi morati da snose odgovornost.

- Mi u FIFA smo snažno protiv stvaranja Superlige koja je zatvorena, što je otcepljenje od trenutnih institucija, liga, udruženja, UEFA i FIFA. Mnogo je toga što treba baciti zbog možda kratkoročne finansijske dobiti nekolicine. Ljudi moraju dobro da razmisle. Moraju da razmisle i da preuzmu odgovornost - rekao je on i istakao da klubovi moraju da znaju da će morati da snose posledice i da ne mogu da budu ni tamo ni vamo, jer moraju da izaberu na koju će stranu.

- Ako neki odluče da krenu svojim putem, onda moraju da žive sa posledicama svog izbora. Oni su odgovorni za izbor. Konkertno, to znači, ili ste unutra ili ste izvan. Ne možete biti pola unutra ili pola izvan.

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QQQ

    20. april 2021 | 11:52

    Ameri za šta god da se uhvate to sa namerom i unište.Sve njih ignorisati u sopstvenim ligama pa da vidomo gde će da igraju.Lige bez njih mogu.

  • Bane

    20. april 2021 | 15:53

    Jednostavno im zabraniti da igraju u domacim ligama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA