Vulverhempton krunisao sebe za šampiona Engleske: Još jedan klub proziva Superligu Evrope

Nakon Betisa, još jedan klub se šali sa "Superligašima"

  • 0
Vulverhempton Prinskrin: Twitter / Wolves

Nakon što je Betis objavio tabelu na kojoj su izbrisani Atletiko, Real i Barselona, sličnu stvar je uradila i ekipa Vulverhemptona koja je na svom Tviter nalogu krunisala sebe za prvaka Engleske za sezonu 2018/2019.

Najbogatiji klubovi su osnovali novo takmičenje iza leđa UEFA, a čelnici ove organizacije su već pripremili set kazni za sve klubove koji budu uzeli učešće u Superligi Evrope.

Kao najveće kazne pominju se izostanci iz Lige šampiona, odnosno Lige Evrope, zabrana igranja na Svetskom i Evropskom prvenstvu svakom igraču koji je deo Superlige... Ali jedna stvar posebno upada u oči svima - mogu biti izbačeni iz domaćih takmičenja.

Ovakvom odlukom, najviše će profitirati ostali klubovi u ligama iz kojih dolaze "klubovi osnivači", a s obzirom na to da ih je čak šest iz Engleske, mogolo bi da dođe do ogromnih promena u njihovoj zemlji.

Jedna od ekipa koja se prva našalila sa ovim spekulacijama je ekipa Betisa, koja je na svom klupskom sajtu objavila tabelu na kojoj su trećeplasirani, dok su Real Madrid, Atletiko i Barselona obrisani s nje.

Sledeći klub koji je iskoristio situaciju dolazi upravo iz Engleske, reč je o Vulverhemptonu.

"Vukovi" su na svom Tviter nalogu u opisu profila krunisali sebe šampionom Engleske za sezonu 2018/2019, jer te sezone su završili na sedmom mestu upravo iza šest klubova koji uzimaj učešće u Superligi Evrope.

Ispod su dodali sliku i šaljiv komentar

- Verovatno je kasno za paradu.

 

Izuzev izbacivanja iz lige, neki navode tvrde da bi se mogli oduzeti i svi trofeji koje su klubovi osvojili do sada.

Video: Desio se Big Bang! Fudbal više neće biti isti: Sve što bi trebalo da znate o novoj Super ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA